Simona Halep știe ce adversară va avea în optimi la Madrid. A învins-o de 3 ori până acum

de: Anca Lupescu
02 05. 2021

Simona Halep și-a aflat adversara din optimile turneului de la Madrid. Nu este prima oară când joacă cu ea și chiar a învins-o de trei ori până acum.

Simona Halep știe ce adversară va avea în optimi la Madrid

Simona Halep va juca în optimile de finală ale turneului de la Madrid împotriva lui Elise Mertens. Jucătoarea a trecut în turul doi de Elena Rybakina și urmează să joace cu Simona Halep marți, însă ora încă nu a fost anunțată de organizatori.

Simona Halep și Elise Mertens s-au întâlnit de patru ori, iar de trei ori românca a învins .

  • 2018, Madrid: 6-0, 6-3 pentru Simona
  • 2018, Roland Garros: 6-2, 6-1 pentru Simona
  • 2019, Doha: 3-6, 6-4, 6-3 pentru Elise
  • 2020, Australian Open: 6-4, 6-4 pentru Simona

Ce a declarat Simona Halep după ce s-a calificat în optimi

Simona Halep a învins-o pe Saisai Zheng și s-a calificat în optimile de finală la Madrid. A fost un meci impresionant, în care Simona Halep a dat tot ce a avut mai bun.

„Acesta a semănat cu primul meci câștigat aici. Saisai a jucat foarte bine în partea secundă. Felicitări! Aici mă simt ca acasă. E mereu o plăcere să mă întorc la Caja Magica. Îmi place vremea, atmosfera, tot, iar toată lumea a atât de drăguță cu mine

Jurnaliștii americani au scris despre victoria Simonei Halep la Madrid în fața adversarei din Spania.

„Halep, de două ori campioană la Madrid, a început în forță și a condus cu 6-0, 5-1, înainte că iberica să egaleze în setul al doilea.

Totuși, în pofida relaxării apărute, fostul lider mondial a câstigat ultimele două game-uri și a avansat în turneu”, au scris americanii.