Simona Halep şi Toni Iuruc nu se pot despărţi definitiv. Detaliul care îi ţine încă împreună

Simona Halep şi Toni Iuruc nu se pot despărţi definitiv. Detaliul care îi ţine încă împreună
Ce îi leagă pe Simona Halep și Toni Iuruc și după divorț?

Simona Halep și Toni Iuruc nu își pot spune nici acum ,adio’ definitiv. Cei doi sunt încă legați de un detaliu. Celebrul afacerist rămâne și acum lângă campioana noastră și familia ei. Cei doi au divorțat cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsătorie. Cuplul urma să se bucure de cununia religioasă chiar luna viitoare, dar evenimentul a fost anulat. Ce se întâmplă între aceștia acum și de ce țin încă legătura?

Simona Halep și Toni Iuruc, legați și după divorț: ce îi ține împreună?

Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit după aproape un an de căsătorie. Mariajul lor părea unul perfect, motiv pentru care fanii au rămas șocați la auzul veștii. Fostul lider mondial are acum de gând să se mute din România, dar cu toate astea un detaliu nu o lasă să uite definitiv de fostul soț. Cei doi încă mai au ceva de împărțit, deși au ales să meargă pe drumuri separate în plan amoros.

Indiferent pe ce meleaguri va ajunge, sportiva nu se va rupe cu totul de bărbatul pe care l-a iubit. Mai exact, el va face în continuare parte din familie pentru că se înțelege de minune cu fratele jucătoarei de tenis. De asemenea, cei doi au devenit parteneri de afaceri după ce au înființat o firmă împreună.

Sediul social al companiei se află în Constanța, iar domeniul principal de activitate ar fi ,restaurante’. Se știe și că blondina se bucură și ea de succes în afaceri. Mai exact, ea are multe hoteluri în România la mare și la munte.

Cine are grijă de afacerile sportivei?

,,Potrivit Monitorului Oficial, în baza cererii nr. 16738 din data de 4 februarie 2022 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea Yucatan Bay SRL. Fondatori și administratori sunt Apostol – Gabriel Iuruc și Nicolae Halep, titrează ziuaconstanța.ro.

Simo și-a lăsat afacerile pe mâna fratelui, dar se interesează des de felul în care evoluează lucrurile. Mai mult decât atât, jucătoarea de tenis a fost surprinsă recent la o terasă din București în compania fratelui și fostului ei soț. Aceștia au discutat liniștiți și păreau uniți în scopul lor, chiar dacă în sectorul amoros soții și-au luat ,adio’ mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine.

Urmăriți Playtech.ro și pe