Simona Halep și Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar

Simona Halep și Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar
Simona Halep și Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar

Pentru ocupanta locul 2 în clasamentul WTA, viața nu înseamnă numai tenis. Simona Halep și Toni Iuruc se iubesc la nebunie și își fac cadouri de zeci de mii de euro.

Simona Halep și Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de ruo. Care a fost cel mai scump dar

Demonstrațiile romantice dintre Simona Halep și Toni Iuruc au devenit o obișnuință, iar cei doi se răsfață cu daruri care mai de care mai frumoase. Și scumpe, în același timp. Simona Halep are grijă ca iubitul său să simtă din plin dragostea pe care constănțeanca i-o poartă. Același lucru face și Toni Iuruc, astfel că surprizele vin una după alta în acest cuplu ce a atras de ceva atenția.

De curând, campioana noastră a decis să îi facă un cadou fabulos lui Toni Iuruc, o bijuterie care spune multe despre bărbați, mai exact un ceas de la o firmă care lucrează cu Simona Halep, fiind unii dintre sponsorii ei. La o estimare sumară este un cadou destul de scump, de care Toni Iuruc este foarte mândru, din moment ce iubitul Simonei s-a și afișat deja cu el.

În tot acest timp, după sursele WOWbiz.ro, Toni Iuruc îi pregătea și el, pe ascuns, o surpriză Simonei Halep. Nu doar gentuța pe care i-a dăruit-o recent, ci și o brățară din aur, cu o semnificație cu totul și cu totul aparte. Produsă de o firmă de prestigiu, brățara reprezintă stilistic litera T (de la Two – doi) și care înseamnă cuplu, bijuteria cu pricina fiind, deja, pentru Simona Halep, cea care crede ea că îi va aduce noroc în următoarele turnee.

Din ce mai face bani Simona Halep
Simona Halep vrea să devină mamă

Dorința Simonei Halep: să se căsătorească și să devină mamă

Sportiva noastră a vorbit în cadrul unui interviu despre viața sa profesională, dar și despre cea personală. Dacă despre cariera sa, Halep se declară mulțumită și spune că și-a îndeplinit toate dorințele, nu la fel stau lucrurile și pe plan personal. Ocupanta locului 2 WTA își dorește să se căsătorească și să aducă pe lume un copil.
„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit Mediafax.