07 feb. 2024 | 22:48

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, la restaurant după audierile de la TAS. Cum au fost cei doi surprinşi

News
Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, la restaurant după audierile de la TAS. Cum au fost cei doi surprinşi
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au fost surprinși împreună la un restaurant, după prima zi de audieri la TAS.

Simona Halep a ajuns miercuri, 7 februarie 2024, în fața judecătorilor de la TAS, Lausanne. Au început audierile în dosarul suspendării pe o perioadă de 4 ani a jucătoarei românce de tenis. În mod surprinzător, sportiva a fost surprinsă la finalul zilei la restaurant împreună cu Patrick Mouratoglou.

Cum s-a prezentat Simona Halep la TAS

Miercuri, 7 februarie 2024, Simona Halep s-a prezentat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, Elveția, unde au început audierile privind suspendarea sa pe 4 ani de zile. Românca și-a făcut apariția zâmbitoare, însoțită fiind de doi bărbați: fratele său, Nicolae, și avocatul Howard L. Jacobs.

Audierile la TAS vor avea loc până vineri, 9 februarie 2024. În intervalul amintit, jucătoarea de tenis nu poate să facă niciun fel de declarații pe marginea cazului său. Acesta este și motivul pentru care, la intrarea în instituție, românca s-a rezumat la a spune doar:

„Îmi cer scuze, voi vorbi după aceea. Mulțumesc!”.

Te-ar putea interesa și: Pedeapsa Simonei Halep în cazul dopajului, mai mare? Ce s-ar fi întâmplat la proces

Au început audierile în dosarul Simonei Halep

Prima zi de audieri în dosarul Simonei Halep a fost una intensă. Jucătoarea româncă de tenis a petrecut în fața judecătorilor mai bine de 8 ore. O adevărată echipă de specialiști încearcă să demonstreze nevinovăția sportivei, astfel încât numărului 1 mondial în tenis să îi fie redusă pedeapsa.

Miercuri, 7 februarie 2024, judecătorii de la TAS au ascultat două mărturii importante și relevante în dosarul dat: cea a Simonei Halep, care a susținut încă de la început că este total nevinovată, și cea a expertului în toxicologie Jean Claude Alvarez.

Te-ar putea interesa și: Jurnaliștii americani l-au criticat pe Patrick Mouratoglou după reacția în cazul Simona Halep: ‘Vine târziu’

Patrick Mouratoglou va fi audiat joi, 8 februarie 2024

Joi, 8 februarie 2024, urmează să fie audiat și fostul antrenor francez al Simonei Halep, pe numele său Patrick Mouratoglou. Sportiva româncă a recunoscut în urmă cu mai multe săptămâni că a întrerupt colaborarea cu acesta la scurt timp după izbucnirea scandalului dopajului.

Amintim că Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în ceea ce o privește pe Simona Halep, dezvăluind că el și echipa lui i-au dat sportivei suplimentul contaminat cu roxadustat, o substanță folosită împotriva anemiei și care a dat rezultatul pozitiv la testul anti-doping.

Te-ar putea interesa și: O rază de speranţă pentru Simona Halep. Pedeapsa sa ar putea fi diminuată? ”Mulţi şi-au dat cu părerea”

Simona Halep, surprinsă cu Patrick Mouratoglou după prima zi de audieri

Nu este o noutate că Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu au fost în relații foarte bune, după scandalul în care a intrat românca. Totuși, se pare că cei doi mențin o anumită notă de profesionalism. Francezul pare interesat să o ajute pe tenismenă să își demonstreze nevinovăția…

…sau cel puțin asta susțin unele voci, după ce Simona Halep a fost văzută luând cina alături de stuff-ul ei și fostul antrenor. Se pare că cei doi s-au întâlnit, după prima zi de audieri, pentru a discuta despre apărarea în fața judecătorilor, potrivit informațiilor televizate transmise de Antena 3 CNN.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de acord
Capital.ro
Motivul pentru care este bine să mănânci usturoi înainte de culcare | Cercetările arată beneficii multiple pentru sănătate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro