Simona Halep și Darren Cahill au făcut planurile de viitor! Ce au stabilit cei doi

de: Gabriel Esanu
10 11. 2020

Simona Halep a anunțat luni că este sută la sută recuperată după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Iar Darren Cahill nu i-a lăsat prea mult timp liber după vestea primită. Antrenorul australian i-a amintit, mai în glumă, mai în serios, că trebuiă să reia pregătirile. Discuția dintre cei doi a avut loc pe pagina de Instagram a Simonei Halep. I-a amuzat pe fanii româncei, dar cu siguranță Cahill chiar ține foarte mult ca eleva sa să înceapă de urgență pregătirea. Timpul este mult mai scurt decât în anii precedenți, din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorii ar putea fi obligați să meargă în Australia încă din luna decembrie. Ar urma să stea într-o bulă, în care li se va permite să iasă de la hotel doar pentru antrenamente.

Simona Halep, îndemnată de Darren Cahill să reia pregătirile. Ar putea fi nevoită să meargă în Australia peste doar o lună

„Așadar, putem începe pregătirea din pre-sezon?”, a fost răspunsul dat de Cahill la postarea prin care Halep anunța pe Instagram că nu mai este infectată cu noul coronavirus.

„Pentru prima dată în viața mea, sunt super încântată să încep pregătirea. Cele 14 zile de izolare nu au fost ușoare”, a fost răspunsul pe care Halep i l-a dat lui Cahill. Australianul a glumit și i-a transmis că ar putea începe cu o pauză.

Simona Halep și Darren Cahill vor continua colaborarea și în 2021

Simona Halep nu a mai jucat de la începutul lunii octombrie, când era eliminată în turul 4 la Roland Garros, de Iga Swiatek. A decis să nu mai participe la ultimele competiții din 2020, pentru a face o pregătire cât mai bună pentru sezonul viitor. Începuse deja la intensitate maximă, înainte de a fi stopată de infectarea cu noul coronavirus. Va relua cu siguranță pregătirea în cel mai scurt timp, mai ales că simptomele pe care le-a avut nu au fost deloc severe.

„Toți jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie. Şi se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii (n.r. vară în Australia). Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. Toată lumea trebuie să completeze formularul primit, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-a arătat dorința de a călători înspre Australia”, a declarat Craig Tiley, directorul Australian Open, pentru cotidianul The Age. Astfel că Simona Halep trebuie să ajungă în cel mai scurt timp într-o formă cât mai bună.