Simona Halep și Bianca Andreescu au primit aceeași notă pentru anul 2019. Ce le așteaptă din 2020

Autor: Claudiu Surmei - 12:08, 06 dec. 2019
Simona Halep și Bianca Andreescu au primit nota 9 pentru sezonul 2019

Simona Halep a primit nota 9 la finalul sezonului 2019 din partea italienilor de la OK Tennis. Aceeași notă a primit-o și sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu. Singura notă de 10 a fost primită de liderul mondial al ierarhiei feminine, Ashleigh Barty.

Simona Halep și Bianca Andreescu au primit nota 9 pentru sezonul 2019

Ashleight Barty a primit nota 10 pentru sezonul 2019 din partea italienilor de la OK Tennis. Simona Halep, Bianca Andreescu și Naomi Osaka au primit nota 9, în timp ce Karolina Pliskova și Belinda Bencic au primit 8,5.

„A câștigat doar un titlu, dar e cel care i-a adus gloria eternă. Într-un an de tranziție în care venea după o hernie de disc și despărțirea de Darren Cahill, a fost nu doar capabilă să rămână în top 10 WTA fără probleme, dar și să câștige turneul de la Wimbledon după o finală fără istoric.

A părut că are un sezon ca persoană matură, încrezătoare și ca o jucătoare și mai periculoasă. Iar după 6 ani consecutivi în top 10 WTA joacă fără presiune și arată că este cea mai constantă jucătoare din circuit”, a notat OK Tennis.

În anul 2019, Simona Halep a câștigat aproape 7 milioane de dolari din competițiile la care a participat și a reușit să își treacă în palmares cel de-al doilea trofeu de Grand Slam, la Wimbledon. Constănțeanca a strâns din tenis, până la vârsta de 28 de ani, suma de peste 35 de milioane de dolari.

Primul turneu la care Simona va participa în anul 2020 este cel de la Adelaide, orașul natal al antrenorului Darren Cahill. Va fi competiția premergătoare turneului de Grand Slam de la Australian Open.

„Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă”, a declarat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI