Simona Halep și-a surprins fanii plăcut. Anunțul zilei făcut de românca noastră

Simona Halep și-a surprins fanii plăcut. Anunțul zilei făcut de românca noastră
Simona Halep face anunțul așteptat de fani

Un nou turneu important va începe anul acesta. În iunie, la Stuttgard, va avea loc turneul ”Porsche Tennis Grand Prix”, în perioada 17-25 aprilie. Ceea ce ne interesează pe noi este dacă Simona Halep participă sau nu la acest turneu.

Simona Halep la Porsche Tennis Grand Prix 2021

Primii trei jucători din clasamentul WTA la simplu se află pe lista preliminară de participare la Porsche Tennis Grand Prix de tenis din aprilie. Numărul 1 mondial Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Simona Halep sunt capete de afiș la turneul de la Stuttgard.

Presa occidentală titrrează că vor vor fi principalele pretendente la titlul evenimentului WTA 500 pe teren de zgură, care se va desfășura în perioada 17-25 aprilie.

Atât Osaka, cât și Simona Halep vor căuta primele lor trofee Porsche Tennis Grand Prix. Cel mai bun rezultat al jucătoarei Osaka la eveniment este o semifinală în 2019. De cealaltă parte, Simona Halep, de două ori campioană de Grand Slam, un alt fost mondial nr.1, este semifinalistă de două ori la Porsche Tennis Grand Prix, în 2015 și 2017.

Barty a terminat în fruntea clasamentului în ultimele două sezoane. Sportiva a câștigat primul său titlu de Grand Slam la Roland Garros în 2019. Acum își va face debutul în Porsche Grand Prix 2021.

”Stuttgart va fi o modalitate excelentă de a-mi începe traseul european dpe zgură. Am auzit lucruri fantastice despre turneu.

Așa că mă uit înainte la ce a fost în trecut înainte de a juca aici pentru prima dată.”, a spus Barty, câștigătoarea atât a turneului Porsche la Shenzhen, cât și al finalelor Shiseido WTA Shenzhen din 2019.

Simona nu are amintiri plăcute la Stuttgard

Sportiva româncă și-a anunțat prezența la Porsche Tennis Grand Prix din aprilie, anul acesta. Istoricul ei pe terenul de zgură de la Porsche Tennis Grand Prix nu este unul cu rezultate bune pentru Simona.

În 2018, tot la Stuttgard, Simona Halep o întâlnea pe Magdalena Rybarikova, în runda a doua a turneului. Meciul avea să fie unul greu pentru Simona, învingând-o cu greu pe Rybarikova, cu 4-6, 6-2, 6-3.

Să sperăm că anul acesta, prin prezența ei la Porche Tennis Grand Prix, Simona va demonstra că merită acest trofeu și, poate astfel, va reuși să revină ca număr unu mondial.

Pregătirile pentru Porsche Tennis Grand Prix , care a fost votat din nou cel mai popular turneu din lume din categoria sa în ultimul vot al jucătorilor, se desfășoară conform planului, spun organizatorii

”Cred că am dezvoltat un concept de igienă excelent și, prin urmare, suntem bine pregătiți să creăm condiții de siguranță pentru toți cei implicați”, spune Markus Günthardt.

Nu poate fi prevăzut încă dacă turneul va avea loc în fața spectatorilor, având în vedere cerințele în continuă schimbare. În acest scop, organizatorii sunt în contact permanent cu autoritățile și asociația de jucători WTA.

Porche Tennis Grand Prix 2021, fără spectatori

Indiferent de acest lucru, se fac eforturi mari pentru a putea oferi fanilor tenisului o experiență virtuală, dar totuși cât se poate de reală. Și, chiar și în vremuri de pandemie, directorul turneului și echipa sa sunt susținuți de Porsche ca organizator partener.

”Acordăm o mare importanță fanilor din întreaga lume să participe cât mai mult la turneul nostru prin intermediul televiziunii, precum și al platformelor digitale și sociale. Porsche este pe deplin în spatele turneului.

Vede ca parte a responsabilității sale sociale să organizeze acest eveniment tradițional, care este popular în întreaga lume, și să aibă loc în aceste momente dificile. Jucătorii și fanii simt acest angajament față de sport și oamenii care îl iubesc. Este o motivație excelentă pentru toți cei implicați.”, spune Markus Günthardt.

Urmăriți Playtech.ro și pe