Simona Halep, apariție de senzație cu Toni Iuruc în București. I-au înnebunit pe toți cei care i-au văzut, n-au avut nicio jenă

Simona Halep, apariție de senzație cu Toni Iuruc în București. I-au înnebunit pe toți cei care i-au văzut, n-au avut nicio jenă
Simona Halep si Toni Iuruc, aparitie de senzatie in Capitala

Dragostea plutește în aer pentru Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc. Se pare că bărbatul știe s-o facă pe deplin fericită pe jucătoarea de tenis româncă.

Simona Halep, apariție de senzație cu Toni Iuruc în București

Simona Halep și Toni Iuruc au fost văzuți duminică în jur de ora 16:00 ieșin de la o cafenea din Fratellini, de pe Floreasca, de către paparazzi Playsport. Nu se știe ce-i spunea iubitul, cert este că numărul 3 mondial a fost surprinsă râzând cu poftă. Mai mult, cei doi se hârjoneau în plină stradă ca doi copii. Cei doi au venit la local însă cu mașini separate, Simona Halep a venit cu un Bentley în valoare de 300.000 de euro, iar Toni Iuruc cu un Mercedes S500 in valoare de 150.000 de euro. Dacă se mai pun și ceasurile de la mână, se poate spune ca cei doi au venit la cafenea cu jumatate de milion de euro. Însă pe lângă valoarea lucrurilor de pe ei, de remarcat este însă neprețuita fericire de pe chipul Simonei Halep.

Simona Halep, pasionată de condus

În ce privește activitatea Simonei Halep, se pare că sportiva în vârstă de 29 de ani are o pauză, având în vedere că s-a retras din ultimele turnee din circuit, respectiv de la Doha și Dubai.

Simona Halep (29 de ani) își umple timpul într-un mod distractiv după ce s-a retras de ultimele turnee din circuit, Doha (1-6 martie), cât și Dubai (7 – 13 martie). Dar Simona Halep, numărul 3 mondial, este așteptată să revină pe teren în perioada 23 martie-3 aprilie 2021, la Miami Open.

Fiind pasionată de condus, se știe că Simona Halep se bucură din plin și de plimbările cu mașina personală. De altfel, aceasta deține în garaj multe bjiuterii pe patru roți. Aceasta conduce un Porsche Cayenne Coupe, dar și Bentley-ul cu care a fost surprinsă.

Simona Halep a avut parte și de un cadou superb de Ziua Femeii, fiind publicat chiar în acea zi clasamentul WTA. De altfel, aceasta a jucat ultima dată la Australian Open, la data de 16 februarie, însă absența ei de trei săptămâni din circuit nu i-a afectat deloc poziția din ierarhia tensiului feminin mondial, fapt care a putut fi privit ca pe un cadou foarte prețios de Ziua Femeii pentru Simona Halep.

Clasament WTA

1. Barty 9.186 de puncte

2. Osaka 7.835p

3. Halep 7.255p

4. Kenin 5.760p

5. Svitolina 5.370p

6. Pliskova 5.205p

7. S. Williams 4.915p

8. Sabalenka 4.810p

9. Andreescu 4.735p

10. Kvitova 4.571p

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI