Simona Halep sau Diavolul Tasmanian. Cum o vede Darren Cahill pe româncă, într-un documentar

Simona Halep sau Diavolul Tasmanian. Cum o vede Darren Cahill pe româncă, într-un documentar
Simona Halep va avea un documentar despre cariera ei

Regizorul Radu Muntean a filmat alături de Simona Halep primul documentar despre cariera sportivei. Filmările au avut loc în Dubai, înainte de startul actualului sezon, iar primul trailer a fost deja postat de Simona pe rețelele sociale. În acest documentar, antrenorul Darren Cahill o compară pe Simona cu Diavolul Tasmanian.

Simona Halep va avea un documentar despre cariera ei

Cei care vor să știe mai multe despre cum este Simona Halep în viața de zi cu zi o vor putea face urmărind primul documentar despre viața sportivei din Constanța. Filmul este regizat de Radu Muntean în Dubai și scoate în evidență și interacțiunea dintre fostul lider mondial și antrenorul Darren Cahill.

Simona a distribuit pe rețelele sociale primul trailer al documentarului, în care antrenorul australian o compară cu Diavolul Tasmanian.

„În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu 1000 de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona”, mărturisește Cahill.


Regizorul Radu Muntean a absolvit în 1994 Academia de Teatru și Film, secția Regie Film. Din 1996 până în prezent, a regizat peste 400 de spoturi publicitare și a câștigat peste 40 de premii naționale și internaționale la festivaluri de publicitate.

În 1999 a fost lector universitar la Universitatea Media, Facultatea de Regie Film. Lung-metrajul său de debut, Furia, a primit Premiul pentru debut din partea UCIN. Cel de-al doilea lung-metraj, Hârtia va fi albastră, a deschis Competiția internațională a Festivalului de la Locarno. Cel de-al treilea film, Boogie, a fost selectat pentru Quinzaine de Realisateurs, Cannes, 2008, pentru Karlovy Vary, Mar del Plata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI