Simona Halep, ridicată în slăvi de o personalitate a tenisului mondial. Detaliul despre româncă pe care nu l-au observat mulți

de: Năstase Mirabela
15 05. 2020

Legendarul Mats Wilander a susținut că Simona Halep este percepută într-un fel greșit de fanii tenisului. Wilander spune că ideea că Simona Halep nu știe să atace sau să fie agresivă este una eronată.

Simona Halep, ridicată în slăvi de o personalitate a tenisului mondial. Detaliul despre româncă pe care nu l-au observat mulți

”Dacă întrebi pe cineva cum joacă Simona Halep, mulți dintre ei ar spune că trimite mingea înapoi, aleargă grozav și asta e tot. Oamenii nu realizează un lucru! Ea știe cum să vina la fileu, cum să fie mai agresivă, cum să încheie un punct. Dar ea alege să joace într-un anumit fel. Nu, nu, nu! Știe cum să joace, dar alege să nu facă asta” , a spus Wilander potrivit Eurosport.

Dupa ce Wilander a precizat acest lucru, Simona Halep a mentionat ca are, totusi, anumite regrete privitoare la jocul sau.

”Cel mai mare regret pe care îl am este că nu am exersat lovitură de slice când eram junioară. Astfel, în timpul meciurilor, te blochezi în lucrurile de bază. Știu să lovesc slice și pot schimbă ritmul, dar nu-mi vine din minte că trebuie să fac asta. La fel și cu drop-shot-urile… Trebuie să lucrez în continuare”, a precizat și Simona Halep.

Mats Wilander

”Victoria de la Roland Garros nu m-a schimbat că persoană”

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Simona Halep a câștigat două Grand Slamuri, ultimul fiind anul trecut la Wimbledon. Pe de altă parte, aceasta spune că victoria de la Roland Garros din 2018 nu a schimbat-o ca persoană:

„Victoria de la Roland Garros nu m-a schimbat că persoană. Trăiesc că înainte, nimic nu s-a schimbat. Am devenit mai încrezătoare însă. Ți se pare că te poți relaxă, dar presiunea nu dispare”, a precizat Simona.

Recent, Simona Halep a vorbit și despre Darren Cahill și modul în care a ajutat-o acesta în carieră.

”Ești sub o presiune constanța la fiecare meci. Trebuie să știi asta și să accepți. Darren Cahill m-a învățat să privesc imaginea de ansamblu, să nu mă mai uit doar la o zi anume sau la diverse momente”, a spus Simona Halep la Eurosport.