Simona Halep, recompensată de Emil Boc pentru performanțele din tenis. Ce surpriză i-a pregătit

Simona Halep, recompensată de Emil Boc pentru performanțele din tenis. Ce surpriză i-a pregătit
Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca. Foto: Facebook Emil Boc

Simona Halep participă, alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase, la un eveniment de promovare a tenisului la Winner Sport Club din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a întâmpinat-o pe campioana de la Wimbledon la aeroport și i-a oferit un buchet de flori, iar ulterior a anunțat că îi va oferi titlul de cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Simona Halep va primi titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

„Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca! Simona Halep va fi cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca! Mă bucur foarte mult că Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Dincolo de performanța extraordinară obținută la tenis, Simona Halep este un model pentru o intreagă generație, pentru toți românii. Prin talent, muncă, eleganță, modestie și tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România cât și de pe întreg mapamondul.

Foto: Facebook Emil Boc
Foto: Facebook Emil Boc

Îți mulțumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie și mândrie pe care ni le-ai oferit! Și, cu siguranță, vor urma și altele! Simona, suntem alături de tine! Și la bine, și la greu! Marea noastră campioană se află din nou la Cluj-Napoca, alături de alți doi sportivi legendari ai României, Ion Țiriac și Ilie Năstse, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului. „Întâlnește-ți campionii!” este adresat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani, fiind organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club. Acordarea titlului de cetățean de onoare urmează să se facă într-o ședintă viitoare a Consiliului local”, este mesajul postat de Emil Boc pe contul personal de Facebook.

Simona Halep a mers la Cluj-Napoca, marți, alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase. Sportiva a participat la un eveniment de promovare a tenisului la unul dintre cluburile din oraș. Campioana de la Wimbledon se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită la spate și se pregătește pentru Turneul Campioanelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI