Simona Halep, reacție surpriză despre operația micșorare a sânilor: ‘Am fost timidă, nu am vorbit 7 ani’

Simona Halep, reacție surpriză despre operația micșorare a sânilor: ‘Am fost timidă, nu am vorbit 7 ani’
Simona Halep a vorbit despre operația din trecut de micșorare a sânilor

Simona Halep vine cu o reacție în dreptul operației de micșorare a sânilor. Ce a spus cunoscuta sportivă despre decizia sa de a-și micșora sânii? Operația a avut loc în urmă cu șapte ani, timp în care constănțeanca nu a deschis deloc subiectul.

Simona Halep, mărturii despre operația de micșorare a sânilor la care a apelat în trecut

Simona Halep este sportiva vremii în România! Aceasta a făcut românii să fie mândri și să se îndrăgostească de tenis. Cunoscuta campioană i-a acordat un interviu spectaculos lui Chris Evert, fostă campioană a sportului alb.

Constănțeanca a adus în scenă și un subiect personal pe care nu l-a dezbătut aproape deloc în public – operația de micșorare a sânilor. Acesta a reprezentat un sacrificiu imens pe care l-a făcut blondina pentru cariera sa, sacrificiu pe care nu l-a regretat nicio secundă. Jucătoarea de tenis chiar le încurajează pe fetele care trec printr-o situație similară să îi urmeze exemplul.

„Cred că după operația de micșorare a sânilor te-ai simțit mai liberă și cred că e un lucru extraordinar că ai vorbit deschis despre asta! Pentru că și alte femei se confruntă cu problema asta, te felicit!”, i-a transmis Chris Evert româncei, la care Simona Halep a oferit o declarație plină de sinceritate:

„Am fost prea timidă să ating subiectul!”

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”
Simona Halep

De asemenea, sportiva a mai povestit despre începutul său în tenis. Cel care a ajutat-o să descopere tenisul a fost chiar fratele său care juca și el. Bărbatul este cu șase ani mai mare, așa că Simo mergea pe atunci doar să-l vadă jucând.

Imediat cum a împlinit vârsta de 6 ani a lua racheta și a inrat în teren, iar din acel moment nu s-a mai despărțit de acestea: „mă lua mereu cu el să jucam diferite jocuri, fotbal, tenis, cu ceilați copii. La 16 ani am câștigat Roland Garros la junioare și am devenit numărul 1!

Am zis că trebuie să trec la un al nivel și nu am mai vrut să joc la junioare, așa că m-am mutat la București, pentru că aveam mai multe oportunități aici: mai mulți parteneri de antrenament, mai mulți antrenori”, a mai detaliat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI