Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Ce promovează fostul lider mondial

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Ce promovează fostul lider mondial
Simona Halep nu a câștigat niciun turneu WTA în acest an, dar a adunat doar din tenis peste 900.000 de dolari

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Fostul lider mondial a avut un sezon dificil în plan sportiv. Numărul 20 mondial a fost măcinată de accidentări și a căzut multe locuri în ierarhia WTA. La finalul anului, Simona Halep îmbină acțiunile caritabile cu acțiuni publicitare de promovare a unor firme. Ultima sa astfel de inițiativă este transmisă chiar de lângă bradul de Crăciun din vila în care locuiește cu soțul său, Toni Iuruc.

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Fostul lider mondial nu s-a mai deplasat în Africa de Sud, la turneul demonstrativ ce urma să aibe loc în 18 și 19 decembrie. Soția lui Toni Iuruc a preferat să rămână acasă, unde s-a pregătit de zor în vederea debutului noului sezon.

Simona Halep a ales, printre altele, să fie parte dintr-un efort colectiv umanitar destinat salvării vieții unui antrenor croat de tenis. Inițiativa i-a aparținut lui Gilles Cervara, antrenorul numărului 2 ATP, rusul Daniil Medvedev.

Acesta a mobilizat mai mulți jucători profesioniști pentru strângerea de bani în vederea ajutorării antrenorului Kristijan Schneider, care se luptă cu cancerul intestinal. În acest sens, va fi organizată o licitație unde vor putea fi achiziționate rachetele de tenis ale unor sportivi faimoși din circuitul profesionist de tenis.

Ce promovează fostul lider mondial

Simona Halep și-a dorit, de asemenea, să împodobească, pentru prima oară ca soție a lui Toni Iuruc, bradul de Crăciun. Ea a împărtășit cu fanii câteva imagini cu etapele decorării tradiționale, dar și cu rezultatul final. Însă, tot de lângă bradul de Crăciun, numărul 20 WTA a găsit de cuviință să transmită și un mesaj de promovare a serviciilor unei platforme de comercializare a echipamentelor și accesoriilor pentru practicanții tenisului de câmp.

„Dragilor, mai este foarte puțin și vin cele mai frumoase zile din an. Așa că va urez să fiți relaxați, fericiți, să primiți și să oferiți cele mai inspirate cadouri. Și, dacă ați intrat în pană de idei, nu va stresați, vă arăt eu de unde îmi umplu sacul de Moș Crăciun. www.tenniswin.com, cel mai bun loc pentru toți cei care iubesc tenisul. Crăciun fericit!”, scrie în mesajul postat de Simona Halep pe Facebook, de lângă bradul de Crăciun.

Simona Halep tocmai a apărut și în Top Capital al celor mai bogați 300 de români. Jucătoarea din Constanța ocupă locul 146, cu o avere estimată la 46-50 de milioane de euro. În acest an, cel mai slab financiar din 2012 încoace, Simona Halep a adunat, totuși, conform WTA, suma de 904.330 de dolari, chiar dacă nu a câștigat niciun turneu.

Doar din tenis, banii câștigați de Simona Halep se ridică la 38 de milioane de dolari. Simona Halep a fost recompensată, totuși, de ancheta WTA, cu premiul pentru „cea mai bună lovitură a anului” din circuitul feminin, conform wtatennis.com.