Simona Halep, mesaj clar către Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, românca i-a dat dreptate

Simona Halep, mesaj clar către Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, românca i-a dat dreptate
Simona Halep, mesaj clar către antrenorul Darren Cahill

„Am arătat ca vehea Simo”, a spus românca în interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open în care se disculpa pentru ieșirile din timpul luptei. Mesajul său pentru antrenorul Darren Cahill și echipa.

Simona Halep, mesaj către Darren Cahill după meciul cu Ajla Tomljanovic

Campioana noastră i-a cerut scuze lui Darren Cahill după victoria cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open. Românca a avut mai multe reacții nervoase și reproșuri către loja sa, iar la finalul meciului și-a cerut iertare.

„Am fost nervoasă dinaintea meciului. Am vorbit non stop și numai negativ. Trebuie să cer scuze echipei mele pentru că am fost negativistă și cu ei. Se mai întâmplă. Am vorbit cu Darren și mi-a zis că am arătat ca vechea Simo. I-am spus că nu, că am imbunătățit ceva și am luptat până la final. A fost de acord cu mine”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

În turul al treilea, Halep, finalistă la Australian Open în 2018 şi semifinalistă anul trecut, o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova, care a dispus de conaționala sa Varvara Gracheva, cu 5-7, 6-2, 6-2. Acesta va fi prima luptă dintre Halep și Kudermetova (23 de ani, 36 WTA). Românca, ce va face pereche la dublu cu tânăra jucătoare australiană Charlotte Kempenaers-Pocz (16 ani), și-a câștigat un cec de 215.000 de dolari australieni și 130 de puncte WTA.

Despre începutul româncei în tenis

„Da, m-a ajutat și antrenorul să-mi dau seama de ceea ce îmi doresc. Dar cred că cu familia împreună și singură mi-am dat seama că am ajuns la punctul în care trebuie să decid ce fac. De aceea, peste 2 ani m-am și mutat la București, în Constanța era greu cu partenerii de antrenament, cu antrenorii.. și a fost mai bine.

Eu mă tot analizam și mă comparam cu jucătoarele care erau cu un nivel mai sus în perioada 12-13 ani, chiar 14, și el mi-a spus că eu sunt eu și toată lumea e diferită, deci nu trebuie să-mi pun anumite obiective, așa cum au făcut alți sportivi. Trebuie să-mi fac obiectivele mele personale și să am încredere că eu sunt altfel și că o să fac treaba mea.

Pentru mine, complimentul cel mai important este că apreciază că sunt naturală, așa cum sunt eu. Eu n-am încercat niciodată să maschez ceva, chiar dacă am emoții, chiar dacă nu mi-e bine într-o zi. Dacă nu mi-e bine, eu arăt. Și asta-mi place. Și-mi place că fiecare persoană pe care o întâlnesc apreciază acest lucru”, a declarat sportiva într-un interviu cu Andreea Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI