09 feb. 2021 | 10:23

Jucătoarea pe care Simona Halep a ‘terorizat-o’. Nu o poate uita: ”Mă bântuie și acum”

Sport
Jucătoarea pe care Simona Halep a 'terorizat-o'. Nu o poate uita: ”Mă bântuie și acum”
Jucătoarea pe care Simona Halep a terorizat-o

Simona Halep e una din jucătoarele de tenis de care multe alte colege de teren se tem. Care este sportiva pe care campioana noastră a terorizat-o? Aceasta nu o poate da uitării pe româncă și reușitele sale de pe teren.

Sportiva care se teme de Halep. „Nu am reușit nicio victorie”

Simona Halep e clar o amenințare pentru multe sportive. Chiar Ajla Tomljanovic a dezvăluit că înfrângerile în fața româncei o lasă cu anumite urme. Aceasta este adeversara campioanei noastre din turul II de la Australian Open 2021.

Australianca a venit cu detalii despre înfruntarea cu Simona Halep din turul al doilea, dar și-a amintit și despre precedentele dăți în care a mai jucat contra ei. Sportiva în vârstă de 27 de ani crede cu tărie în șansa ei, cu toate că știe care e concurența și cât va conta victoria pentru cariera sa.

Halep și Tomljanovic au jucat pentru prima oară împreună în anul 2018, la Cincinnati, scor 4-6, 6-3, 6-3, apoi în 2019, la Roland Garros, scor 6-2, 3-6, 6-1 și în 2020, la Adelaide, scor 6-4, 7-5.

„Am jucat de mai multe ori împotriva Simonei și nu am reușit vreo victorie. Dar mereu am fost aproape și simt că dacă îmi pot face jocul meu, chiar am o șansă. Tenisul e un sport foarte deschis, toate fetele știu asta, chiar și cele de top. Nu am nimic de pierdut”, a spus ea.

Alja a vorbit și mai aplicat apoi: „La ultimul meci jucat la Adelaide, cred că am fost prea în spate în ambele seturi, dar când am reușit să fiu agresivă, nu aș putea spune că am revenit prea târziu, însă atunci ea avea avantajul momentului. E o chestiune de câteva puncte, îmi aduc aminte de meciul nostru de la Cincinnati, care mă bântuie și acum pentru că am avut 3-0 în decisiv, dar până la urmă e vorba de a închide meciuri și de a juca bine în momentele-cheie, de aceea e unde e de atâta vreme”.

De ce a fost o bună perioadă invidiată de colegele sale?

„Apoi a început să câştige nişte bani şi s-au mai schimbat lucrurile. Federaţia a ajutat-o cu mingi, cu teren, cu pregătire, eu ca antrenor şi încet-încet a început să joace. Au început să apară rezultatele pentru că ea avea calităţile să ajungă acolo, dar nu putea să le exprime.

Nu erau puse în practică, nu le materializa.”, a declarat Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep. Fanii săi se bucură acum de reușitele sale de pe teren sub îndrumarea lui Artemon Apostu Efremov.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro