Simona Halep, lovitura meciului în victoria superbă cu Muguruza. A ridicat fanii în picioare

Simona Halep, lovitura meciului în victoria superbă cu Muguruza. A ridicat fanii în picioare
Simona Halep a reușit lovituri absolut magistrale în partida cu Muguruza

Simona Halep s-a calificat în finala de la WTA Roma după o prestație absolut impresionantă contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finală consecutivă din acest an. Și la a 13-a victorie consecutivă.

A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din România, iar asta s-a văzut și în loviturile incredibile pe care le-a reușit pe parcursul partidei cu Muguruza. A fost un adevărat festival pe rețelele de socializare. WTA a postat mai multe puncte spectaculoase câștigate de româncă, iar fanii s-au întrecut în laude la adresa ei.

Simona Halep, serie de lovituri câștigătoare prin care și-a uimit fanii în semifinala cu Muguruza de la Roma

Probabil cel mai tare punct pe care l-a câștigat Simona Halep pe parcursul duelului cu Muguruza a venit la 4-0 pentru româncă în decisiv. Simona traversa un moment de grație și domina categoric jocul. Loviturile câștigătoare veneau una după alta, așa cum remarca și site-ul oficial WTA.

Disperată, Garbine Muguruza a încercat să vină în față pentru a schimba ceva în joc. Dar rezultatul a fost același, punct pentru Simona Halep. Românca a pasat-o incredibil pe Muguruza. În ciuda alonjei impresionante, iberica nu a putut ajunge la acea minge, care s-a oprit chiar pe linie. A fost o minge care a smuls aplauze de la cei aproximativ 300 de fani care s-au aflat în tribune. Oricum, aplauze de care Simonei i-a fost dor cu siguranță.

Iar pe rețelele de socializare a fost o euforie de nedescris. Fanii s-au întrecut să laude prestația magică a Simonei Halep, pe care au și asemănat-o cu Wonder Woman. În ultimul act de la Roma, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Marketa Vondrousova și Karolina Pliskova, partidă care va începe de la ora 17:00. Ultimul act este programat luni, iar ora va fi anunțată în această seară.