Simona Halep, lovitură dură pentru Ion Țiriac. Ce i-a făcut, de fapt, după o viață de ‘mentorat’

Simona Halep, lovitură dură pentru Ion Țiriac. Ce i-a făcut, de fapt, după o viață de ‘mentorat’
Simona Halep lovitura dura pentru Ion Tiriac. Ce i-a făcut de fapt dupa o viata de mentorat

Simona Halep i-a dat o lovitură lui Ion Țiriac. Miliardarul este recunoscut ca fiind mentorul sportivei, cel care a ghidat-o pe parcursul carierei și care îi este aproape oricând are nevoie.

Simona Halep, lovitură dură pentru Ion Țiriac

În plus, Țiriac a ajutat-o pe Simona și în privința banilor câștigați din tenis. El a fost cel care a învățat-o cum să își investească banii și în ce, așa că sportiva a băgat o mare sumă de bani în imobiliare.

Acum, se pare că Simona Halep a decis să se mute de lângă Ion Țiriac. Prin intermediul omului de afaceri, sportiva își achiziționase un apartament în complexul Stejarii Country Club, din Băneasa.

Apoi, tenismena a cumpărat o vilă în cartierul Primăverii pe care a decis să o renoveze. Pentru că toate lucrările au fost terminate, Simona s-a mutat în Primăverii, părăsind locuința unde era vecină cu Ion Țiriac.

Simona Halep, accidentată la turneul din Roma

Sportiva noastră a suferit o accidentare gravă la gamba stângă în timpul turneului de la Roma. Ea a părăsit terenul ajutată de antrenorul ei și alte persoane.

Aproape în lacrimi, Simona nu a putut continua meciul în care conducea. După ce a făcut un RMN, Halep a aflat cât de gravă este de fapt accidentarea de la picior.

„Salutări! După RMN-ul efectuat aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. 

Astăzi voi zbura către casă și voi începe recuperarea în piscină, iar de luni voi merge și la sala de fitness. Sunt încrezătoare și voi face tot ce ține de mine să revin revin în circuit. Vă mulțumesc pentru tot și ne vedem în curând!”, a transmis Simona Halep, pe Facebook. 

Antenorul Daniel Dobre a vorbit despre cât de gravă este accidentarea, afirmând că ruptura este destul de mare, iar sportiva ar trebui să se recuperez cam 4 săptămâni.

”Primul diagnostic nu arată destul de bine. Este o ruptură destul de mare, de peste 2 cm, între 2 și 3 cm e ruptura musculară.

De la Roma i-au prognosticat 4 săptămâni pentru revenirea totală. Roland Garros este foarte aproape, sunt două săptămâni și mai mult ca sigur că nu va juca”, a dezvăluit antrenorul ei. 

”Când se întoarce acasă, cum era și pe vremuri, când are nevoie. Dacă cumva Darren mai are anumite obligații, eu să fiu pregătit să o mai ajut, să merg la anumite turnee.

Darren așteaptă din partea canalelor unde comentează un program, dar în principal pentru acasă”, a precizat Daniel Dobre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI