Simona Halep l-a concediat după doar 48 de ore. Ce se întâmplă în echipa sportivei

de: Năstase Mirabela
03 02. 2022

Simona Halep l-a concediat după numai 48 de ore. Iată ce se întâmplă în echipa sportivei. După despărțirea de antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, Simona Halep a dorit să meargă alături de un alt colaborator român la următorul turneu la care o să participe, și anume, cel de la Dubai, din perioada 14-19 februarie 2022. Însă lucrurile s-au schimbat în numai 48 de ore.

Simona Halep l-a concediat după doar 48 de ore

O concediere fulger s-a produs în staff-ul Simonei Halep. Aceasta a rupt contractul cu sparring partenerul ce trebuia să o însoțească la Dubai, după numai 48 de ore de la semnarea înțelegerii, anunță ProSport.

Simona Halep a dorit ca după despărțirea de antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, să meargă alături de un alt colaborator român la următorul ei turneu, însă aceasta și-a schimbat decizia radical.

Mai exact, Simona Halep se înțelesese cu Willam Birău, cel care i-a mai fost sparring partner în trecut, însă dubla campioană de Grand Slam a rupt contractul cu fostul tenismen după numai două zile. Sportiva a luat decizia neașteptată întrucât, între timp, i s-a ivit șansa de a colabora cu Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek, de la turneele din zona arabă.

Ce a spus Willam Birău

Willam Birău a confirmat că bătuse palma cu Simona Halep, dar sportiva s-a răzgândit brusc, astfel că nu vor mai merge împreună la Dubai. Simona Halep negociase cu sparring partnerul român toate detaliile, ba chiar îi cumpărase și biletele de avion ca să o însoțească la turneele de la Dubai și Doha.

De menționat este că William Birău s-a aflat în anturajul echipei de Fed Cup a României. El a fost fiind cooptat în staff-ul naționalei chiar de fostul antrenor al Simonei Halep, Daniel Dobre. Prima oară a lucrat cu lotul fetelor la meciurile de Fed Cup România – Spania, de la Galați, în anul 2016, iar de atunci el a făcut parte mult timp din echipa României.

Simona Halep se pare că a renunțat însă la serviciile sale după ce i s-a ivit oportunitatea de pleca la Dubai alături de Piotr Sierzputowski. Prin urmare, în funcție de modul în care o să decurgă colaborarea cu polonezul la turneele din zona arabă, Simona Halep o să decidă dacă îi oferă sau nu un contract cu normă întreagă acestuia.

Amintim că Simona Halep se pregătește în această perioadă pentru turneele de la Dubai, 14 – 19 februarie, și Doha, 20 – 26 februarie.