04 mai 2022 | 17:18

Simona Halep, izbucnire nervoasă în meciul pierdut la Madrid. Ce a făcut românca VIDEO

Sport
Simona Halep, izbucnire nervoasă în meciul pierdut la Madrid. Ce a făcut românca VIDEO
Simona Halep a avut câteva izbucniri nervoase în meciul pierdut în sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Simona Halep, izbucnire nervoasă în meciul pierdut la Madrid. Fostul lider mondial a fost învinsă în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 din capitala Spaniei de Ons Jabeur. Tunisianca s-a impus cu 6-3, 6-2, la capătul unui meci pe care l-a dominat categoric. Fără răspuns în fața jocului practicat de adversară, Simona Halep a avut câteva izbucniri nervoase devenite deja „marcă înregistrată”.

Simona Halep, izbucnire nervoasă în meciul pierdut la Madrid

Simona Halep, izbucnire nervoasă în meciul pierdut la Madrid. Fostul lider mondial a capotat în sferturile de finală ale turneului din capitala Spaniei. Românca a fost învinsă cu 3-6, 2-6 de tunisianca Ons Jabeur, la capătul unei partide ce s-a aflat la discreția acesteia.

Simona Halep a fost lăudată de adversara sa, la finalul întâlnirii.

„Mă simt foarte bine aici, la Madrid. Nu e niciodată ușor să joci împotriva Simonei, este o mare campioană, a fost numărul 1 mondial, a câștigat turnee de Grand Slam.

Eu am fost mai agresivă de această dată, am stat mai bine pe teren din punct de vedere fizic. Dropshot-ul m-a ajutat foarte mult astăzi, am câștigat multe puncte. Mi-a plăcut și atitudinea mea astăzi, sper să continui la acest nivel.

Următorul meu vis este să câștig aici la Madrid, mă simt foarte bine, am încredere. Nu e ușor să câștigi multe meciuri la rând, dar am jucat bine pe zgură”, a spus Ons Jabeur, la finalul partidei, conform tennisnet.com.

Ce a făcut românca

Simona Halep a avut de înfruntat un joc foarte agresiv practicat de Jabeur. Constănțeanca nu a avut replică nici la numeroasele „scurte” puse de tunisiancă. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat eșecul româncei, fiind de părere că era greu ca Halep să nu se piardă cu firea în fața reușitelor adversarei.

„Simona, bătută la bambilici! S-au întâlnit poignet-ul lui Ons Jabeur, unic în circuitul WTA, care i-a permis să pună peste 20 de scurte foarte greu de ajuns, mingea picând la mai puțin de 1 m de fileu, cu efect invers, și străvechiul punct slab al Simonei Halep, zona din apropierea fileului, mai ales pe minge joasă.

Acolo unde, la antrenament, se joacă așa-numitul bambilici. Deloc obișnuită cu acest gen de joc, Simona nu sesiza mișcarea brațului lui Jabeur și pornea mai mereu cu întârziere.

O înțeleg că a spart o rachetă: e greu să nu te scoată din fire o asemenea serie diabolică de lovituri artizanat, la limită. Care nu se repetă prea des, dar azi a fost ziua lui Ons. Nu cred că e cazul ca această înfrângere s-o descurajeze pe Simona Halep. A făcut un turneu bun la Madrid, poate s-o facă și la Roma, și la Paris…”, a scris jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe contul lui de Facebook.

Simona Halep a avut câteva izbucniri nervoase pe durata partidei, dar cea mai intensă a fost în setul secund. La 3-2 pentru Jabeur, românca a ratat șansa egalării, lucru ce a scos-o din sărite. Ea a lovit violent cu racheta zgura terenului central de la Caja Magica, moment ce a fost „prins” și de camerele de filmat.

Pentru Simona Halep și noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, urmează un nou test important, săptămâna viitoare, la Roma. Anul trecut, pe 12 mai, Halep suferea aici accidentarea teribilă de la gamba stângă ce avea să-i afecteze tot sezonul.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro