28 aug. 2023 | 11:57

Simona Halep își reface viața după divorțul de Toni Iuruc. Ce cadou romantic a primit

Monden
Simona Halep își reface viața după divorțul de Toni Iuruc. Ce cadou romantic a primit

Simona Halep nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale pe plan sportiv, dar se pare că și-a gsit liniștea în viața personală, după divorțul de Toni Iuruc. Zilele acestea, ea a fost vizitată la Constanța de cel care, se pare, i-a furat inima. Este vorba despre tenismenul portughez Joao Monteiro, cel care a rpsfățat-o pe sportivă cu un cadou romantic.

Simona Halep, răsfățată de noul iubit

Viaţa Simonei Halep s-a schimbat radical, anul trecut, în decurs de doar câteva luni. După ce a fost prinsă dopată la US Open 2022 și suspendată provizoriu, în septembrie 2022 sportiva a divorțat de Toni Iuruc, după doar nouă luni de căsnicie, deși aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie.

După această perioadă grea, se pare că Simona Halep și-a refăcut viața sentimentală. Ea a oferit în ultimele luni câteva indicii în acest sens. A fost și în vacanță în Paris și Capri, de unde a postat poze cu buchete de flori.

Mai mult, în aceste zile, Simona Halep a fost vizitată la Constața de iubitul misterios, tenismenul portughez Joao Monteiro (29 ani). Acesta a fost prezent la ”Nostalgia Litoral 2023″, afișându-se împreună cu prietenii Simonei la Mamaia. Chiar dacă sportiva nu apare în fotografiile postate de cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda, se pare că relația este una serioasă.

Simona Halep își reface viața după divorțul de Toni Iuruc? Ce cadou romatic a primit

Joao Monteiro, la Mamaia. Sura foto; Instagram

Cadoul primit de Simona Halep

Fără a face publică identitatea celui care o răsfață, Simona Halep postează constant momentele romantice din viața ei. După fotografiile pubicate din vacanțe, campioana de la Rolad Garros și Wimbledon a postat o imagine cu un buchet uriaș de trandafiri albi pe care l-a primit, cel mai probabil, de la iubitul său. Mai mult, ea a pus la story și un sticker cu o inimioară.

Portughezul Joao Monteiro lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde cel mai probabil a cunoscut-o pe Simona. Fost număr 237 ATP, Joao Monteiro nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020.

Despre Simona Halep s-a zvonit că este îndrăgostită de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, dar ea a negat totul. Acum, aceasta a lăsat de înțeles că este ceva între ea și Joao Monteiro.

Simona Halep, primele declarații după audierea în cazul de dopaj

Simona Halep a fost audiată la tribunalul independent de la Londra, Sport Resolutions, pe data de 28 și 29 iunie, după mai multe amânări. Acum, campioana de la Roland Garros și Wimbledon a vorbit despre cât de grea a fost perioda de așteptare dinaintea audierilor, pe care a numit-o ”un calvar”. Ea așteapăt și acum verdictul în cazul de dopaj.

Am refuzat de fiecare dată să cred că se va mai amâna încă o dată pentru că îmi doream foarte mult să fiu judecată. Indiferent de rezultat, mereu am spus că vreau să fiu audiată şi să vedem ce se întâmplă.

Aşteptarea a fost un calvar, pentru că în viaţă incertitudinea şi faptul că nu ai nicio putere îţi creează mari dificultăţi, e greu să trăieşti în stilul acesta. A fost o perioadă în care am avut foarte multe speranţe de la o amânare la alta”, a declarat Simona Halep, pentru Eurosport.

Pe 29 august, se împlinește un an de la ultimul meci jucat de sportivă în circuitul WTA. Atunci, Simona Halep era învinsă în primul tur de la US Open de către ucraineanca Daria Snigur.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro