Simona Halep ia o decizie surpriză. Anunțul neașteptat al antrenorului

Simona Halep ia o decizie surpriză. Anunțul neașteptat al antrenorului
Simona Halep ia o decizie surpriză. Anunțul neașteptat al antrenorului

Simona Halep se pregătește să ia o decizie surpriză în acest final de sezon. Antrenorul tenismenei, Artemon Apostu-Efremov, a spus că ocupanta locului 2 WTA se gândește și la alte turnee programate după cel de la Roland Garros.

Simona Halep, decizie incredibilă. Anunțul neașteptat al antrenorului sportivei, locul 2 WTA

Simona Halep ar putea participa și la alte turnee de tenis după cel de la Roland Garos. Potrivit spuselor antrenorului Simonei Halep, Artemon-Efremov, WTA intenționează să mai adauge competiții în finalul anului 2020.

„Stăm în expectativă așa cum am făcut-o tot anul. Nu avem cum să facem o planificare pe termen lung. Sunt turnee care pot fi anunțate. Sunt cele din categoria ‘to be announced’. Totul se schimbă atât de rapid. Încercăm să fie sută la sută pregătită și apoi vom vedea”, a spus Artemon Apostu-Efremov la Digi Sport.

Simona Halep și antrenorul ei
Simona Halep și antrenorul ei

De ce nu a participat Simona Halep la US Open 2020

În plus, Artemon Apostu Efremov a vorbit și despre decizia Simonei Halep de a nu participa la turneul american US Open.

„Ar fi fost o încărcătură mult prea mare să meargă la US Open. Dacă ne uităm că din primele 8 șase nu participă, cred că este o decizie rațională și sigură. În timpuri că acestea sănătatea și alegerile personale primează”, a adăugat Artemon Apostul Efremov.

La ce turnee va participa Simona Halep

În calendarul Simonei Halep pentru acest sezon se mai află turneul de la Roma, care va avea loc între 14 și 21 septembrie, și Roland Garros, care se va desfășura între 27 septembrie și 10 octombrie. De asemenea, în luna octombrie ar putea să se mai dispute și turneele de tenis de la Linz și Moscova.

Pe de altă parte, americanii nu s-au arătat deranjați de faptul că Simona Halep nu va participa la US Open. Aceștia au spus că o mare problemă pentru ei și pentru US Open ar fi dacă Serena Williams nu ar participa la turneu.