Simona Halep a învins-o pe Harriet Dart și s-a calificat în turul 3 la Australian Open

de: Andrei Simion
23 01. 2020

Simona Halep – Harriet Dart Live Video în turul 2 la Australian Open. Partida programată joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmărită și online în format live stream. Vă vom ține la curent cu toate informațiile importante legate de meci.

UPDATE – Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open, după 6-2, 6-4 cu Harriet Dart.

UPDATE – Set, Simona! 6-4.


UPDATE – Scorul devine 5-4 pentru Simona.

UPDATE – Dart câștigă două game-uri consecutive și scorul devine 5-3 pentru Halep.


UPDATE – Campioana de la Wimbledon este foarte aproape de calificarea în turul 3 al turneului din Melbourne. Are 5-1 în setul 2.


UPDATE – Meci senzațional făcut de Halep, care conduce cu 3-0.

UPDATE – Simona își continuă jocul perfect și conduce cu 2-0 în setul secund.

UPDATE – Primul set este adjudecat de Simona cu 6-2, după 32 de minute de joc.

UPDATE – Scorul devine 5-2 pentru Halep.


UPDATE – Campioana de la Wimbledon își impune jocul și duce scorul la 5-1.

UPDATE – Simona Halep conduce în primul set cu 3-1.


UPDATE – Partida a fost amânată cu 10 minute.

Simona Halep – Harriet Dart Live Video în turul 2 la Australian Open

Campioana de la Wimbledon a trecut în primul tur de Jennifer Brady, scor 7-6, 6-1. Simona a fost foarte aproape de o accidentare gravă în primul set, dar a revenit și s-a impus fără probleme.

„Uită-te puțin la încheietura mâinii ei drepte! A avut probleme. I-a fost bandajată mâna și a putut continua, nu a arătat ca și cum ar simți dureri mari, care să îi afecteze calitatea jocului. Brady a jucat un tenis excelent, dar Halep s-a descurcat foarte bine. Ea are o problemă de concentrare la începutul fiecărui Grand Slam, dar în setul doi și-a găsit cadența. A fost agresivă și a făcut o partidă bună. E excelent pentru ea să înceapă astfel, cu o victorie în fața unei sportive valoroase, așa cum este Jennifer”, a declarat Mats Wilander, expertul Eurosport.

Harriet Dart

De partea cealaltă, Harriet Dart a trecut în primul tur de Misaki Doi, scor 6-2, 4-6, 7-6. Jucătoarea britanică a vorbit despre duelul din turul doi, cu Simona Halep.

„Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine să o înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat astăzi. E o campioana incredibilă, mă așteaptă un meci greu. Va fi o altă oportunitate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul”, a declarat Harriet Dart.

Meciul Simona Halep – Harriet Dart din turul 2 la Australian Open este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, dar organizatorii pot schimba ora de start a partidei în funcție de desfășurarea celorlalte partide. Duelul este transmis în direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmărit și online în format live stream.