Simona Halep, gest rușinos în plină stradă! Ce le-a făcut unor cerșetori

Simona Halep, gest rușinos în plină stradă! Ce le-a făcut unor cerșetori
Simona Halep nu dă bani cerșetorilor. Sursa foto: monden.ro

Marea tenismenă Simona Halep a fost filmată făcând un gest care a dezamăgit cel puțin două persoane. Chiar dacă are o situație materială mai mult decât bună, marea sportivă nu se lasă impresionată foarte ușor de poveștile grele de viață ale unor oameni mai puțin norocoși.

Simona Halep nu dă bani cerșetorilor

Simona Halep a fost filmată în timp ce a trecut indiferentă pe lângă doi cerșetori, în București. Totul a avut loc în timp ce sportiva se afla în maina ei de 100 de mii de euro, cu care face furori pe unde se duce, după cum scrie spynews.ro.

Simona Halep s-a antrenat zilele trecute în București, în nordul Capitalei. La antrenamentul său a participat și un bărbat mai în vârstă, pe care sportiva l-a așteptat în parcare, în timp ce butona de zor telefonul. Imediat după antrenament, Simona Halep și bărbatul respectiv s-au urcat în bolidul de lux al sportivei și au plecat.

Simona Halep nu dă bani cerșetorilor
Simona Halep nu dă bani cerșetorilor

Marea sportivă nu se lasă impresionată de poveștile oamenilor străzii

În zona Dorobanți, Simona Halep a tras mașina pe dreapta pentru a coborâ bărbatul respectiv, care a rămas în stația de autobuz. Ajunsă la semafor, doi oameni ai străzii s-au apropiat de bolidul de lux al Simonei Halep și i-au cerut ajutorul. Aceasta însă nu s-a lăsat impresionată nici de povestea și rugămintea copilului care i-a cerut ajutorul. A privit pur și simplu în partea cealaltă, iar când s-a făcut verde la semafor a plecat, lăsându-i în urmă pe cei doi cerșetori, cu tot cu poveștile lor triste.

Simona Halep și-a arătat solidaritatea în urmă cu câteva luni de zile, când România a fost lovită de infecția de coronavirus. „Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni. Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.

Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa”, declara sportiva în urmă cu câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI