Simona Halep este o norocoasă. Pe ce poate pune mâna în aprilie 2021, de fapt

Simona Halep este o norocoasă. Pe ce poate pune mâna în aprilie 2021, de fapt
Simona Halep

Simona Halep este o norocoasă. După ce a ajuns în sferturile de finală la Australian Open și a câștigat un premiu de peste 403.000 de dolari, înainte de a fi eliminată de Serena Williams, jucătoarea de tenis și-ar putea face o bucurie imensă. Iată pe ce este posibil să pună mâna în aprilie 2021.

Pe ce poate pune mâna Simona Halep în aprilie 2021

Alături de Naomi Osaka și Ashleigh Barty, Simona Halep se află pe lista de participare la marele premiu Porsche Tennis de la Stuttgart, ce se va desfășura între 17 și 25 aprilie. Niciuna dintre cele trei jucătoare aflate pe podiumul WTA nu a câștigat vreodată această competiție. Românca a ajuns de două ori în semifinale, în anii 2015 și 2017.

Turneul Porsche Tennis Grand Prix se desfășoară în sală, pe zgură. Pe lângă un premiu în bani, câștigătoarea primește o mașină Porsche Carrera decapotabilă. La ediția din acest an participă și Karolina Pliskova, Petra Kvitova și Angelique Kerber.

Familia Simonei Halep, datorii de ordinul milioanelor de euro

În ciuda succesului jucătoarei de tenis, se pare că în imperiul imobiliar al familiei Halep au apărut probleme. Compania fratelui sportivei, Nicolae Halep, New Concept Imob SRL, avea datorii de peste 15 milioane de lei, la sfârșitul anului 2019, data ultimului bilanț depus la Ministerul Finanțelor. În plus, cifra de afaceri a fost în scădere comparativ cu anul anterior. Mai exact, 120.298 lei în 2019 față de 541.710 lei în 2018.

Firma familiei a declarat că deține 376.164 de lei în conturi și că are de recuperat datorii de 398.161 lei. Activele imobiliare ale companiei, terenuri sau construcții, abia s-au apropiat de suma de 15 milioane de lei. Nicolae Halep a avut în anul 2019 un număr mediu de cinci angajați.

Simona Halep, dezvăluire despre tatăl ei: ”Nu şi-a imaginat”

În urmă cu ceva timp, Simona Halep a dezvăluit că tatăl ei nu și-a imaginat că ea nu va ajunge în top. Sportiva a precizat că tenisul este un sport foarte scump și că implică să investești într-un copil, fără să îți fie garantat că acesta va face performanță.

”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, a spus Simona Halep, într-un interviu realizat de Andi Moisescu pentru podcastul BT Talk.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI