02 oct. 2020 | 15:41

„Simona Halep este Dumnezeu”. Fanii au izbucnit după ce Simona Halep și-a distrus adversara la Roland Garros

Sport
„Simona Halep este Dumnezeu”. Fanii au izbucnit după ce Simona Halep și-a distrus adversara la Roland Garros
Simona Halep a făcut un meci de excepţie în faţa Amandei Anisimova

Simona Halep a reuşit o prestaţie magistrală în primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reuşit jucătoarea de pe locul 2 mondial în faţa favoritei numărul 24 de la Paris. Încă din finalul primului set, dar mai ales după ce a închis prima manşă, Simona Halep a primit zeci de mesaje pe conturile de socializare. Fanii din întreaga lume au fost uimiţi de nivelul incredibil pe care l-a demonstrat Simona pe parcursul partidei. „Simona este Dumnezeu”, a fost concluzia unui iubitor al tenisului, pe pagina de Twitter a WTA.

Fanii uimiţi de demonstraţia de forţă a Simonei Halep în partida cu Amanda Anisimova! Reacţii incredibile pe Twitter

Cei de la WTA Insider chiar remarcau că Simona Halep a pierdut doar patru game-uri în primele două tururi. S-a impus de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-2, 6-0, în partidele cu Tamara Korpatsch şi Bernarda Pera. Anisimova o elimina pe Simona Halep în ediţia precedentă a turneului de la Roland Garros. A fost 6-2, 6-4 pentru jucătoarea din SUA, în sferturile de finală. Astfel că Simona şi-a dorit o revanşă şi se pare că o obţine.

Am jucat cu Anisimova anul trecut și am pierdut, știu că nu va fi ușor nici acum. Voi lupta să câștig meciul, dar știu că trebui să joc la nivel înalt. Darren Cahill îmi va da informațiile de care am nevoie”, a declarat Halep la interviul oferit imediat după victoria în fața Irinei Begu.

În cazul în care va trece de Amanda Anisimova, Simona Halep ar avea o misiune ceva mai ușoară în turul 4. O va înfrunta pe Iga Swiatek, din Polonia, cea care a trecut de Eugenie Bouchard în turul 3. A fost 6-3, 6-2 pentru jucătoarea de pe locul 53 mondial. Halep a înfruntat-o pe Swiatek și anul trecut la Roland Garros, tot în turul 4. A fost şi atunci o demonstrație de forță a româncei, scor 6-1, 6-0.

 

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Învârtită cu mac. Desertul pregătit de gospodinele din Bucovina
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Lege deja data pentru TOATĂ ROMÂNIA. Aproape nimeni nu știe că ESTE obligatorie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se ÎNGHEAȚĂ SALARIILE în 2024! ȘOC TOTAL în ROMÂNIA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro