Simona Halep e mână largă. Pe ce a dat 5 milioane de euro, fără să clipească

Simona Halep e mână largă. Pe ce a dat 5 milioane de euro, fără să clipească
Simona Halep e mână largă. Pe ce a dat 5 milioane de euro, fără să clipească

Simona Halep e mână largă. Pe ce a dat celebra sportivă cinci milioane de euro, fără să clipească. Cum arată vila spectaculoasă pe care tenismena tocmai a achiziționat-o. Ce va spune Toni Iuruc când va afla?

Pe ce a cheltuit Simona Halep cinci milioane de euro

Campioanei României la tenis feminin îi merge foarte bine, atât în viața privată, cât și în afaceri. Simona Halep s-a recuperat după accidentarea pe care a suferit-o la spate, din cauza căreia s-a retras din turneele de la Doha și Dubai, iar acum se simte mult mai bine, fapt pentru care numărul trei mondial se antrenează din greu pentru turneul de la Miami, care va debuta pe 23 martie. Înainte de a pleca spre Statele Unite ale Americii, Simona Halep a făcut o aroganță de zile mari.

Frumoasa tenismenă a cumpărat o vilă pe malul lacului Snagov, pentru care a scos din buzunar suma colosală de cinci milioane de euro. Sportiva radiază de fericire, se pare că lucrurile încep să se așeze în viața ei. Pentru cei care credeau că aici va fi căminul său, ei bine, nu. Vila în care Simona Halep va locui împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc, este poziționată în cartierul Primăverii din Capitală, casă pe care sportiva a restaurat-o și care va fi gata în curând, scriu cei de la impact.ro.

Tenismena a avut o apariție spectaculoasă la vila din Snagov. Simona Halep a fost îmbrăcată lejer, într-un top alb, o pereche de pantaloni sport, asortați cu pantofi gri de sport și un blazer de culoarea untului, semn că abia așteaptă să vină primăvara, în adevăratul sens al cuvântului. Zâmbetul larg pe care-l afișează sportiva și starea ei de spirit denotă că este liniștită și abia așteaptă să petreacă sărbătorile pascale în noua locuință.

Simona Halep a construit un bloc de locuințe lângă casa părinților săi

Dacă pentru cei care se căsătoresc bat clopotele de nuntă, pentru cuplurile care se mută împreună putem spune, cu ușurință, că se aude zornăitul lanțului de chei. Simona Halep și iubitul ei Toni Iuruc sunt pregătiți să ducă relația la următorul nivel și abia așteaptă să se mute împreună în superba vilă pe care sportiva a achiziționat-o, anul trecut, într-o zonă luxoasă a Bucureștiului.

Perfecționistă, ambițioasă și calculată din fire, Simona Halep și-a gestionat finanțele cum nu se putea mai bine, investind în afaceri imobiliare, pentru ca toate câștigurile sale din carieră să se înmulțească pe viitor. Astfel, sportiva deține două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov și un bloc de șase etaje pe care l-a ridicat în Constanța, în apropiere de casa părinților săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI