Cea mai proastă veste pentru fani. Până când nu va mai juca Simona Halep

Cea mai proastă veste pentru fani. Până când nu va mai juca Simona Halep
Se întâmplă pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial. Cum a reacționat Simona Halep

Din cauza situației pe plan mondial, rând pe rând au fost anulate și turneele de tenis din circuitul profesionist. Indian Wells și Miami Open, cele mai tari din luna martie, au picat deja, și urmează multe altele. WTA a venit cu cea mai proastă veste pentru fani, care o afectează direct pe Simona Halep.

Cea mai proastă veste pentru fani. Până când nu va mai juca Simona Halep

După ce anulase turneele de la Indian Wells, Guadalajara, Miami, Charleston şi Bogota, WTA a făcut la începutul acestei săptămâni încă un anunț care a bulversat lumea tenisului. Astfel, nu vor avea loc nici turneele din Europa, de la Stuttgart, Istanbul și Praga. Simona Halep, locul 2 WTA, confirmase prezența la turneul de la Stuttgart, programat inițial în perioada 20-26 aprilie. Conform celei mai recente decizii a WTA, nu se va mai juca nimic până pe 2 mai.

Următoarea competiţie este cea de la Madrid, unde Halep a câştigat de două ori trofeul şi a pierdut finala anul trecut. WTA va anunţa în această săptămână dacă va mai avea loc vreun turneu pe zgură în acest sezon. Roland Garros e programat între 24 mai şi 6 iunie.

Simona Halep, eliminată de la Dubai. Românca avea planuri mari pentru acest turneu
În 2020, Simona Halep s-a impus la Dubai

Simona Halep a intrat în istorie! Locul ocupat de campioana noastră în topul celor mai bune jucătoare ale lumii

După ce s-a impus în luna februarie la Dubai, Simona Halep a ajuns la 20 de turnee WTA câștigate în întreaga ei carieră. Constănțeanca de 28 de ani, fost număr 1 WTA, în prezent pe locul secund în acest clasament, ocupă o poziție însemnată și în clasamentul all time, alcătuit de americanii de la The Delite. În această ierarhie, campioana noastră se află pe locul 24, ceea ce este onorant pentru sportivă și pentru sportul românesc.

„Cea mai bună jucătoare a momentului”, așa cum este descrisă de sursa citată, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, a fost lider al clasamentului mondial feminin timp de 64 de săptămâni, ceea ce o plasează pe locul 10 în istorie la acest capitol. „Avem un feeling că va mai adăuga și altele la această cifră”, precizează cei de la The Delite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI