Simona Halep, desemnată sportiva anului 2019. Toni Iuruc a urcat pe scenă alături de ea. Foto

Simona Halep, desemnată sportiva anului 2019. Toni Iuruc a urcat pe scenă alături de ea. Foto
Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis româncă din toate timpurile

Simona Halep are o carieră de succes în tenis care îi aduce câștiguri uriașe. Înaintea finalului de sezon în tenis, WTA a actualizat clasamentul câștigurilor din turnee, iar în fruntea clasamentului se află australianca Ashleigh Barty (locul 1 WTA), cu venituri de 11.307.587 dolari.

Publicația Gazeta Sporturilor a decernat trofeele pentru cei mai valoroși sportivi ai anului 2019. Bineînțeles, de pe lista celor mai apreciați talentați sporitivi din România nu putea lipsi Simona Halep, căreia i s-a acordat titlul „Sportivul Român al Anului”.

Simona Halep, sportiva anului 2019

După ce i-a fost oficial înmânat premiul, frumoasa tenismenă originară din Constanța a ținut morțiș să invite pe cineva drag alături de ea pe scenă. Simo descrie această persoană și spune că este un om cu adevărat special în viața sa. Este vorba de iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep are din vara acestui an o relație cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân care a însoțit-o pe tenismenă și la turneul de tenis de la Wimbledon. Anul viitor, Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători.

Simona Halep a primit premiul Sportiva Anului 2019, iar lângă ea l-a chemat pe Toni Iuruc, iubitul ei.
Simona Halep a primit premiul Sportiva Anului 2019, iar lângă ea l-a chemat pe Toni Iuruc, iubitul ei.

„Vreau să mulțumesc foarte mult pentru votul dumneavoastră. Înseamnă foarte mult să câștig pentru a cincea oară acest trofeu. Arată cât de mult mă apreciați, cât mă susțineți. Vreau să am în continuare rezultate cât mai bune și să ne bucurăm de acest sport”, a spus Simona Halep, potrivit ziare.com.

De altfel, Simona a primit acest trofeu pentru a cincea oară în carieră, punând monopol pe el de când a ajuns în elită tenisului.

În total, Simona Halep a strâns din tenis, până la vârsta de 28 de ani, suma de 35 de milioane de dolari și are în palmares 19 trofee la simplu și unul la proba de dublu (493 de victorii și 214 înfrângeri). Singurul regret al sportivei este că nu a terminat anul 2019 pe locul 1 în clasamentul WTA (este pe 4, cu 5.462 de puncte).

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI