24 mart. 2022 | 09:32

Simona Halep debutează în turneul de la Miami. La ce oră joacă românca

Sport
Simona Halep debutează în turneul de la Miami. La ce oră joacă românca
Simona Halep va juca direct în turul 2, joi seară, în cadrul turneului WTA 1000 de la Miami

Simona Halep debutează în turneul de la Miami. Fostul lider mondial va juca direct în turul 2 al competiției din Florida. Ea o va întâlni, joi, pe australianca de origine rusă, Daria Saville (249 WTA), fostă Gavrilova. Cele două s-au mai confruntat de patru ori, scorul meciurilor directe fiind de 3-1 pentru româncă. Partida dintre Simona Halep și Daria Saville va fi cea de-a patra a zilei ce va avea loc pe Terenul 7.

Simona Halep debutează în turneul de la Miami

Simona Halep debutează în turneul de la Miami. Fostul lider mondial se pregătește să ia startul în cel de-al doilea concurs WTA 1000 din SUA. Românca a reușit să ajungă în semifinale, la Indian Wells, performanță ce a propulsat-o pe locul 19 WTA.

Simona Halep și-a făcut timp să fie prezentă la o acțiune caritabilă organizată de Rebuilding Together, o fundație umanitară ce are filială și în Miami. Românca a participat activ la renovarea casei unei familii sărace din Miami Gardens, zonă a metropolei din Florida unde, de regulă, se stabilesc refugiații plasați de autoritățile vamale americane, a scris ProSport. Ea a fost însoțită de alte două staruri, dar ale tenisului masculin, italianul Fabio Fognini (34 ATP) și norvegianul Casper Ruud (8 ATP).

La ce oră joacă românca

Simona Halep va juca direct în turul 2 al turneului dotat cu premii totale de 8.369.455 de dolari. Ea o va întâlni, joi seara, pe australianca Daria Saville (28 de ani, 249 WTA). Cele două jucătoare s-au mai duelat în alte patru meciuri directe, scorul fiind de 3-1 în favoarea româncei.

Simona Halep și Saville au fost programate în a patra partidă a zilei ce va avea loc pe Terenul 7 din complexul sportiv din Miami Gardens. Întâlnirea nu va începe mai devreme de ora 22.00, în funcție și de durata celor trei meciuri ce vor avea loc înaintea celui dintre ele.

Simona Halep a declarat că partida contra australiencei de origine rusă, va fi destul de greu, mai ales că aceasta a jucat bine la Indian Wells, unde a ajuns în optimile de finală

„A jucat bine la Indian Wells, a jucat bine și aici în primul tur, m-am uitat un pic. Va fi un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu pentru mine și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro.

A fost întristată de anunțul retragerii din tenis a lui Ashleigh Barty

Simona Halep a fost întristată de anunțul șoc făcut, miercuri de liderul mondial, Ashleigh Barty, Australianca de doar 25 de ani a decis să se retragă din tenis, spre surprinderea tuturor.

„Am decis să mă retrag din tenis. E prima dată când spun asta. Nu există o metodă mai bună, ci doar metoda mea. E greu să spun asta, dar sunt pregătită și foarte fericită.

În inima mea, știu că este bine. Sunt foarte recunoscătoare pentru ce mi-a oferit tenisul. Știu că e momentul potrivit să mă retrag și să-mi urmăresc alte visuri. Mă gândesc la asta de foarte mult timp”, a spus Barty într-un interviu pentru The Guardian Australia.

Simona Halep a reacționat printr-un mesaj pe Twitter, mai ales că cele două sunt bune prietene.

„Ash, ce pot să spun, știi că am lacrimi în ochi, nu? Prietena mea, o să-ți simt lipsa în circuit. Ai fost diferită, specială și am împărtășit momente deosebite. Ce urmează pentru tine? Un Grand Slam în golf? Să fii fericită și să te bucuri de viață la maxim. Simo”, a scris Halep pe rețeaua socială

Simona Halep va câștiga automat o poziție în ierarhia WTA, în momentul în care Ashleigh Barty va fi scoasă oficial din clasamentul mondial al tenisului feminin.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro