Simona Halep, dată de gol de CTP. Ce detaliu a observat despre ea la Wimbledon

Simona Halep, dată de gol de CTP. Ce detaliu a observat despre ea la Wimbledon
Simona Halep, dată de gol de CTP. „Simona servește mult mai bine și asta o ajută”

Simona Halep, dată de gol de CTP.  Fanii au fost impresionați de jocul făcut de Simona Halep pe iarba de la Wimbeldon. Deja și-a adjudecat două victorii, în turul întâi și în al doilea tur. Rămâne să vedem dacă va trece de poloneza French, mâine. Printre cei care au observat noua formă a româncei și plusul de valoarea adus în joc, se numără și jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta a adus în discuție și ce detaliu a observat despre ea la Wimbledon.

Simona Halep, dată de gol de CTP. „Simona servește mult mai bine și asta o ajută”

Încă din startul turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep a arătat o dispoziție bună de joc. În primul tur, Simona Halep a câștigat împotriva Karolinei Muchova, cu 6-3, 6-2, calificându-se astfel în turul doi de la Wimbledon.

În cel de-al doilea joc, în fața mult mai experimentate Kirsten Flipkens, Simona s-a chinuit puțin, dar finalul i-a adus victoria cu 7-5, 6-4. De altfel meciul din acest tur a fost și ultimul meci pentru belgiancă. Flipkens își anunța retragerea din tenisul mondial. La finalul acestui meci, Simona avea să recunoască că „a tremurat”, și că adversara sa a dat dovadă de putere și multă concentrare.

„Nu este vorba de meciul meu, ci despre ea. Mă bucur că am putut să joc împotriva ei. Am vorbit în trecut despre asta, acum emoția e mare. Am tremurat în timpul meciului. Antrenorul meu știe, poate confirma.

Kirsten  este o campioană, nu cedează niciodată. O felicit! Ne va lipsi și mult noroc în ceea ce urmează să facă.”, a declarat imediat după meci Simona, referindu-se la retragerea Kirstenei Flipkens.

După cele două meciuri, așa cum ne-a obișnuit, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cele două prestații ale Simonei. În intervenția sa de la Pro X, fanii au văzut cum a fost Simona Halep dată de gol de CTP, acesta din urmă declarând:

„Simona servește mult mai bine și asta o ajută. A ajutat-o și în meciurile anterioare. De la serviciu pleacă încrederea.”

Fanii au aflat ce detaliu a observat despre ea la Wimbledon

În acest moment Simona se pregătește de meciul din turul trei, meci ce ar putea s-o ducă în optimile de finală. Meciul de mâine, 2 iulie, o va pune față-în-față cu poloneza de 24 de ani, Magdalena Frech, ocupanta locului 92 WTA.

Deși victoriile de până acum nu sunt de neglijat, Cristian Tudor Popescu este de părere că jucătoarea noastră nu a avut încă parte de un adevărat test pe iarba de la Wimbledonul de anul acesta:

„(…) Totuși, Simona nu a fost testată deocamdată la Wimbledon. Nu e clar dacă e, într-adevar, la un anumit nivel care să-i permită să se ducă spre fazele finale. N-a avut încă o adversară care s-o testeze cu adevărat”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Pro X.

Va trebui să așteptăm ora meciului de mâine și să vedem dacă, într-adevăr, Magdalena French va fi, sau nu, testul de care amintea Cristian Tudor Popescu. Organizatorii vor anunța ora meciului după ultimul meci programat pentru astăzi.