Simona Halep dă o nouă lovitură financiară. Cum face iar bani mulți în România, fratele îi e marele ajutor

Simona Halep dă o nouă lovitură financiară. Cum face iar bani mulți în România, fratele îi e marele ajutor
Simona Halep da o noua lovitura financiara. Cum face iar bani multi in Romania, fratele ii e marele ajutor

Jucătoarea de tenis Simona Halep face o nouă schimbare în viața sa profesională. Sportiva româncă vrea să facă foarte mulți bani în România. Deoarece miza este uriașă, fratele tinerei îi e marele ajutor în afaceri. S-a aflat totul despre cum vrea sportiva noastră să dea o nouă lovitură financiară.

Cum face iar bani mulți Simona Halep

Simona Halep se gândește serios la cum să-și mărească averea cu foarte multe zerouri. Pe lângă activitatea sportivă, jucătoarea de tenis mai vrea să facă și altceva. Despre ce este vorba.

Tânăra sportivă, care va împlini 31 de ani în septembrie, pare să investească masiv în piaţa imobiliară de pe litoralul românesc. Deoarece singurele care aduc profit în această perioadă a pandemiei sunt casele și hotelurile, Halep profită de moment și bagă bani la malul mării. Este vorba despre un hotel luxos, aflat undeva în stațiunea Năvodari. O noapte de cazare la hotelul Simonei Halep costă câteva sute de lei, dar priveliștea merită toţi banii.

Simona Halep, fostul numărul 1 mondial în tenis, vrea să devină un jucător important pe piața imobiliară, mai ales în cea de pe litoral. Ultima investiție făcută de româncă ar fi un hotel superb, situat în nordul stațiunii Mamaia, adică în Năvodari. Este vorba de un hotel de patru stele cu vedere la mare, în care Simona ar fi fost chiar înainte de a pleca în America, la US Open 2021, potrivit informațiilor din spațiul public.

Fratele sportivei îi este de mare ajutor

Hotelul de lux aparține grupului de firme Halep și este administrat chiar de fratele Simonei, cel care, de altfel, îi este și manager sportivei. O noapte de cazare la această nouă investiție îi costă pe turiști undeva la 400-470 de lei.

Jucătoarea de tenis a mai învestit și într-un complex de apartamente din stațiunea Mamaia. Printre primii clienți ai noilor apartamente a fost nimeni altul decât Ilie Năstase. Afaceristul a cumpărat două locuințe în valoare de 160.000 de euro.

Campioana româncă a mai cochetat cu piața imobiliarelor. Halep a investit prima dată într-o cafenea din orașul natal, Constanța, pe care însă a demolat-o și a construit un hotel. Apoi a mai investit aproape jumătate de milion de euro într-un apartament din Capitală și 600.000 de euro în casa de la Constanța. De asemenea, aproape de casa părintească, aceasta a mai ridicat un bloc de locuințe. Simona a investit și la munte, unde a cumpărat o pensiune şi 24 de camere.

Averea Simonei Halep se ridică la 50 de milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI