Simona Halep, anunț major după eliminarea de la US Open. Ce se întâmplă cu corpul ei, de fapt

Simona Halep, anunț major după eliminarea de la US Open. Ce se întâmplă cu corpul ei, de fapt
Sportiva a făcut anunțul care-i va încânta pe fani

Jucătoarea română Simona Halep a fost eliminată în optimile de la US Open de Elina Svitolina. Fără Simona Halep pe teren, la US Open  vor lipsi șase dintre primile opt jucătoare de tenis ale lumii. Va fi cel mai neobișnuit turneu din istorie. Fără spectatori. Cu un stadion Arthur Ashe gol. Cu jucători care urmează îndrumări extinse de sănătate și siguranță din cauza pandemiei. Cu toate că a fost eliminată, Simona nu se lasă și a făcut un anunț important, care îi va bucura pe fani.

Simona Halep eliminată de la  US Open

Până la acest tuneu, de pe tărâm american, Simona Halep avea doar 22 de partide jucate la turnee de tenis importante. Traseul, relativ bun, de la US Open, s-a oprit în optimile de finală. În meciul jucat pe un stadion gol, fără spectatori, Simona Halep a jucat împotriva mai tinerei Elina Svitolina. Meciul s-a încheiat cu victoria Elinei, cu scorul de 3-6, 3-6.

În urma accederii în această etapă, jucătoarea română a câștigat un cec în valoare de 265.000 de dolari. Revenirea sportivei noastre la un turneu de Grand Slam a fot analizată de experții în domeniu, și, cu toate că a ajuns până aici, s-a putut observa un joc mai lent și poate puțin mai nesigur. În același timp, odată cu eliminarea Simonei, la US Open  vor lipsi șase dintre primile opt jucătoare de tenis ale lumii.

Sportiva a făcut anunțul care-i va încânta pe fani

La conferința de presă de după meciul din optimi de la US Open, Simona Halep nu a dat niciun moment senzația că va mai reveni în vreun turneu, dar se pare că lucrurile s-au schimbat la nici 24 de ore de la eliminarea de la US Open. Într-un interviu acordat celor de la EuroSport, româncă a vor bit de planurile de viitor.

După turneul american urmează un alt turneu de Grand Slam, cel de la Indian Wells, care va avea loc în perioada 4-17 octombrie 2021, cam în aceleași condiții ca și cel de la New York. Fanii se vor bucura să afle că Simona Halep intenționează să fie prezentă pe tabloul principal de la Indian Wells. În același timp, românca spune că ”are nevoie de timp să se readapteze la efort mare”.

*Normal, voi juca la Indian Wells. Dar vreau să ajung acasă, să-mi iau câteva zile de pauză, să văd cum reacţionează corpul. N-am nicio durere, n-am nicio accidentare. Am forţat destul de mult în perioada aceasta.

După o pauză lungă, tot timpul corpul are nevoie de timp să se readapteze la efort mare. Aşa că voi decide după câteva zile de pauză.”, le-a declarat Simona Halep celor de la EuroSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI