Simona Halep, antrenament spartan la final de an. Vedeta care și-a făcut apariția pe același teren de tenis

de: Ștefan R. Apostol
09 12. 2019

Campionatele de tenis din Dubai din 2020 (cunoscute și sub denumirea de Dubai Duty Free Tennis Championships din motive de sponsorizare) este un eveniment ATP 500 în turul ATP 2020 și un eveniment WTA Premier 5 în turul WTA din 2020. Ambele vor avea avut loc la Centrul de Tenis al Clubului Aviației din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Turneul feminin va avea loc în perioada 17 – 23 februarie, iar turneul la bărbați, în perioada 25 februarie – 2 martie.

Simona Halep, antrenament spartan la final de an

Finalul de an o prinde pe ocupanta locului 4 în clasamentul internațional WTA, Simona Halep în plin antrenament, înaintea turneului din Dubai. Ea se află deja în Emiratele Arabe Unite, unde se antrenează de zor, alături de sportiva româncă aflându-se Darren Cahill, dar și noul antrenor al sportivei, Artemon Apostu-Efremov.

Vedeta care și-a făcut apariția pe același teren de tenis

Tot la Dubai se mai află și Kristina Mladenovic, cele două susținând deja un antrenament împreună. „Kristina Mladenovic, multumesc pentru o sesiune grozava de antrenament”, a scris Simona pe Instagram. Înainte de marele turneu de la Dubai, Simona Halep va participa, în ianuarie 2020, la turneul  de la Adelaide, programat în perioada 12-18 ianuarie.

Simona Halep, antrenament spartan la final de an. Vedeta care și-a făcut apariția pe același teren de tenis