Darren Cahill a făcut anunțul public. Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Darren Cahill a făcut anunțul public. Cine este noul antrenor al Simonei Halep
Simona Halep are un nou antrenor în echipa sa. Despre cine ste vorba?

După ce a anunțat că încheie colaborarea cu Daniel Dobre, Simona Halep are un nou antrenor în echipa sa. Anunțul a fost făcut public pe Instagram de către Darren Cahill, actualul antrenor al tenismenei. Iată cine este noul antrenor al sportivei.

Simona Halep are un nou antrenor în echipa sa. Cine îi va lua locul lui Daniel Dobre

Locul lui Dobre în echipa lui Halep va fi ocupat de către Artemon Apostu-Efremov, un fost tenismen român. Anunțul a fost făcut de Darren Cahill (54 de ani), antrenorul australian al Simonei, prin intermediul paginii sale de Instagram.

„Îi urez bun venit lui Artemon Apostu-Efremov în echipa Simonei, în calitate de co-antrenor. Aştept un extraordinar an 2020 alături de voi”, este mesajul lui Darren Cahill, conform Gazeta Sporturilor.

Artemon Apostu-Efremov este noul antrenor al Simonei Halep
Artemon Apostu-Efremov este noul antrenor al Simonei Halep

De asemenea, și Simona Halep a anunțat venirea lui Artemon Apostu-Efremov. ”Bine ai venit în casa de nebuni, Arti!”, a scris Simona pe Instagram.

Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor al lui Halep va fi co-antrenor și o va însoți pe sportivă doar la turneele la care Darren Chaill nu va putea să participe. Fostul tenismen român a mai lucrat cu Irina Begu (101 WTA) și cu Mihaela Buzărnescu (110 WTA).

Simona Halep și noul său antrenor, Artemon Apostu-Efremov vor participa împreună la primul turneu al tenismenei din 2020, care va avea loc începând de pe data de 13 ianuarie. Halep și Artemon se află acum în Dubai acolo unde se antrenează pentru noul sezon.

În total, Simona Halep a strâns din tenis, până la vârsta de 28 de ani, suma de 35 de milioane de dolari și are în palmares 19 trofee la simplu și unul la proba de dublu (493 de victorii și 214 înfrângeri). Singurul regret al sportivei este că nu a terminat anul 2019 pe locul 1 în clasamentul WTA (este pe 4, cu 5.462 de puncte).