Simona Halep a dat cărțile pe față despre relația cu Patrick Mouratoglou. În sfârșit spune cum au stat de fapt lucrurile între ei

de: Violeta Badea
14 09. 2024

Simona Halep, fostul lider mondial în tenis, a vorbit deschis despre relația sa cu Patrick Mouratoglou, fostul său antrenor, și despre implicarea acestuia în scandalul de dopaj. Într-un interviu recent, sportiva a clarificat că Patrick Mouratoglou nu a avut nicio intenție rea și că acuzațiile conform cărora a fost manipulată de el sunt complet nefondate. De asemenea, jucătoarea de tenis a împărtășit cum s-a simțit revenind pe teren după o lungă pauză, deși rezultatele nu au fost cele așteptate.

Simona Halep, despre relația cu Patrick Mouratoglou

În interviul acordat celor de la tennis.com, Simona Halep a abordat un subiect sensibil: relația sa profesională cu Patrick Mouratoglou și speculațiile legate de implicarea lui în scandalul de dopaj. Jucătoarea de tenis a subliniat că niciodată nu a fost manipulată sau influențată de fostul său antrenor și că a avut încredere deplină în echipa sa.

”Am auzit multe voci care spun că am fost manipulată de el. Asta nu este adevărat. A fost antrenorul meu și mereu am avut încredere în oamenii cu care am lucrat”, a declarat Simona Halep.

Aceasta a adăugat că, în cariera sa, încrederea în echipă a fost esențială pentru obținerea performanțelor. De asemenea, sportiva a exclus orice responsabilitate a lui Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj, afirmând că totul a fost un incident nefericit și neintenționat.

”Am simțit multă iubire la Miami”

Simona Halep a revenit pe teren la turneul WTA 1000 de la Miami, unde a participat grație unui wildcard. Deși a fost eliminată rapid de Paula Badosa, sportiva a mărturisit că a simțit o primire călduroasă din partea fanilor, organizatorilor și colegelor de circuit.

”Am simțit multă iubire la Miami. Oamenii m-au primit cu multă apreciere și m-am simțit ușurată să fiu din nou pe teren”, a declarat Simona Halep.

Însă, problemele de sănătate nu au întârziat să apară, resimțind dureri la umăr și mai recent, la genunchi, la turneul WTA 125 de la Paris, unde s-a retras în setul al doilea împotriva lui McCartney Kessler.

Citește și Simona Halep are un nou iubit? Imaginea cu care sportiva a făcut furori pe rețelele de socializare. Fanii cred că și-a găsit sufletul-pereche după divorț!

Întoarcerea la Roland Garros, un vis amânat

Din păcate pentru fanii săi, Simona Halep nu va fi prezentă la turneul său preferat, Roland Garros, în 2024. Organizatorii au decis să urmeze tradiția, acordând wildcard-uri jucătoarelor din Franța și altor țări partenere.

”Nu voi fi acolo, dar sper să revin curând la nivelul la care îmi doresc să fiu”, a spus Simona Halep cu regret.

Sportiva a menționat că, în ciuda absenței sale de la competiții majore, nu își pierde speranța de a reveni în top și de a câștiga din nou titluri importante. Deși nu va putea participa la Roland Garros, Simona Halep rămâne optimistă și hotărâtă să continue lupta pentru a-și reconstrui cariera.

Citește și Simona Halep s-a pozat așa și a pus imaginea pe internet. Ipostaza demonstrează cât de puternică e FOTO!