Simona Halep a câștigat accidentată. Tatăl ei a dat-o de gol. Ce a mărturisit la finalul partidei cu Rybakina

Simona Halep a câștigat accidentată. Tatăl ei a dat-o de gol. Ce a mărturisit la finalul partidei cu Rybakina
Stere Halep a povestit că Simona a câștigat accidentată

Tatăl Simonei Halep a mărturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina că fiica lui era accidentată. Stere Halep susține că a știut tot timpul că Simona va câștiga pentru că a simțit energia ei pe toată durata partidei.

Prima reacție a tatălui Simonei Halep: ”A fost accidentată!”

Stere Halep a precizat că a oprit să vadă meciul pentru că era pe drum. A fost înconjurat de mai mulți prieteni în acele momente. Tatăl jucătoarei de tenis susține că fiica lui a jucat accidentată și că a avut emoții mai mari decât la Wimbledon.

”Mai mari emoții am trăit acum decît la Wimbledon. I-am avut în preajmă pe prietenii mei. Eram pe traseu și am văzut meciul. Jocul Simonei se știe, e sănătos, constant, și a demonstrat din nou azi. – Ați avut momente când ați văzut o slăbiciune? – Nicio clipă nu am crezut că nu va câștiga. Eu simt jocul Simonei, o știu când e pe val și e ca o stâncă, până la ultima picătură luptă. Ea suferă de o mică accidentare, o gâlmă în talpă. Dar nu s-a lăsat, deși i-a fost foarte greu. Îi mulțumesc din suflet că e un copil minunat, un cadou de la Dumnezeu!”, a spus tatăl Simonei Halep.

Simona Halep a câștigat meciul cu Elena Rybakina, la Dubai. A fost o finală foarte încordată, Halep a pierdut în primul set, dar și-a revenit miraculos. Toți fanii români care se aflau în tribune la Dubai au susținut-o continuu pe Simona Halep, iar asta pare să o fi ajutat să reziste, pe toată perioada meciului. Chiar la final a recunoscut asta, jucătoarea mulțumindu-le fanilor, care, spune ea, au ”împins-o” toată partida.

”Dubai, pământ românesc!”, a exclamat la finalul meciului și CTP, care a mai spus că Simona Halep este un adevărat erou și că a demonstrat asta încă o dată.