03 oct. 2020 | 10:09

Simona Halep a băgat frica în Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Știri generale
Simona Halep a băgat frica în Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros
Simona Halep a băgat frica în Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Ipoteza surprinzătoare a legendarei Chris Evert după retragerea Serenei Williams de la Roland Garros: Simona Halep a băgat frica în americancă.

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros de frica Simonei Halep?

Serena Williams, a 9-a jucătoare a lumii, nu va câștiga Grad Slam-ul cu numărul 24 în acest an. După un singur meci la Rolland Garros, sportiva și-a anunțat retragerea, din motive medicale. Conform site-ului French Open, Williams a acuzat o accidentare la tendonul lui Ahile. Această problemă a lovit-o și la US Open, în timpul semifinalei pierdute cu Azarenka, și s-a agravat după trecerea pe zgură. Americanca a explicat că va avea nevoie de două săptămâni de pauză de la efort, apoi recuperarea va dura alte șase săptămâni, ceea ce înseamnă că anul 2020 este unul încheiat pentru ea.

„Chiar voiam să joc, însă abia pot să merg. Ceea ce e un semn clar că trebuie să mă concentrez pe recuperare. După niște calcule, mai mult ca sigur nu cred că vom putea juca un alt turneu anul acesta”, a spus fostul lider WTA.

  • Mâine, Simona Halep o va întâlni în optimile de la Roland Garros pe Iga Swiatek, sportivă din Polonia, numărul 53 WTA.

„Nu avea cum să lovească și să alerge în aceste condiții împotriva Simonei Halep”

Suprapus cu această problemă medicală, legendara Chris Evert sugerează că americanca s-ar fi temut și de un posibil duel cu Simona Halep, sportiva realizând că nu ar fi avut nicio șansă să câștige Roland Garror, în condițiile în care pe tablou se afla și românca, așa că a hotărât să se retragă.

„Serena este o forță a naturii, nu poți să anticipezi ce va face. Dar acesta nu era un turneu pe care avea cum să îl câștige nici măcar dacă era sănătoasă. Pur și simplu cred că în aceste condiții dificile nu avea cum să stea pe teren și să lovească 10-12 mingi împotriva Simonei Halep și să alerge la nesfârșit”, a spus Chris Evert, potrivit Express.co.uk.

„Se pare că următorul ei mare turneu va fi în Australia. Dar ce va face în următoarele trei luni? Se duce acasă și se gândește: ‘Chiar vreau asta? Cât îmi doresc cu adevărat asta? Cât sunt dispusă să lucrez pentru asta?’ Pentru că fetele sunt din ce în ce mai bune și sunt câteva jucătoare cu adevărat impresionante acum, cărora înainte de pandemie nici măcar nu le știam numele. Și nu mai sunt intimidate să joace cu Serena. Ea trebuie să muncească de două ori mai mult din cauza vârstei sale. Trebuie să muncească mai mult la pregătirea fizică. Îi mulțumesc că este încă în joc și că încă încearcă, dar va fi neevoie de un pic mai multă muncă grea din cauza vârstei și a competiției”, a adăugat Evert.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
VIDEO Bărbat bătut cu ciocanul, în Capitală, agresorii nu au fost încă găsiți. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Jador în cătușe! Imaginile care au făcut înconjurul internetului
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro