Simona Halep a ajuns la psiholog. Motivul neașteptat pentru care sportiva a apelat la ajutorul specialistului

de: Claudiu Surmei
05 11. 2019

Simona Halep a ajuns la psiholog după ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor, pierdut în fața sportivei Karolina Pliskova, după ce antrenorul Darren Cahill i-a ținut un discurs dur și i-a transmis că a fost o rușine pe teren. Constănțeanca a fost însoțită chiar de către antrenorul ei, care a vrut să afle dacă a întrecut măsura în momentul în care a ales să o critice pe campioana de la Wimbledon.

Simona Halep a ajuns la psiholog, alături de antrenorul Darren Cahill

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri”, i-a spus Simonei antrenorul australian în meciul cu sportiva Karolina Pliskova, la scorul de 3-2 pentru cehoaică în setul secund, după ce românca pierduse primul set fără drept de apel, scor 0-6.

După meci, Simona Halep și Darren Cahill au mers la psiholog, întrucât antrenorul australian a vrut să afle dacă a procedat corect în ultimul meci jucat de româncă la Turneul Campioanelor. Cei doi s-au consultat cu psihologul Alexis Castorri, iar acesta le-a transmis că Darren Cahill nu a întrecut măsura.

Darren Cahill a vorbit despre momentul în care i-a spus Simonei Halep că „a fost o rușine pe teren”

„Simona a vorbit cu psihologul ei după meci, la fel și eu. Alexis a spus că nu am întrecut măsura. Am avut o conversație grozavă după, iar Simona a fost complet în regulă. Simona știe că o respect al naibii de mult și că o admir enorm, că este o sportivă pe cinste! Nu este supărată”, a declarat Darren Cahill după întâlnirea cu psihologul Simonei.

Ulterior, antrenorul australian a declarat că i-ar ține același discurs Simonei Halep dacă ar avea ocazia. „A trebuit să fiu mai dur… Nu i-am spus ei ca persoană (n.r. – că a fost o ruşine), am vorbit despre comportamentul ei în acele trei game-uri. Cred că aş face-o încă o dată dacă ar trebui”, a spus Cahill.