Simona Gherghe, bătută crunt. Adevărul a ieșit la iveală. Chinul a durat trei ani

Simona Gherghe, bătută crunt. Adevărul a ieșit la iveală. Chinul a durat trei ani
Simona Gherghe l-a făcut praf pe ministrul Culturii. Ce i-a putut spune în public

Deși mulți cred că zâmbetul Simonei Gherghe nu a fost atins de poveri, este vorba doar de cel din prezent, având o familie minunată. Trecutul, însă, a fost dureros. Se vedea pe podium, dar drumul spre succes a fost presărat cu momente de agresiune, pe care astăzi le descrie drept ”chinul copilăriei”.

Simona Gherghe, despre drama din copilărie. Dualul bătaie-performanță s-a oprit după trei ani de chin

Înainte ca drumurile să o conducă spre televiziune, Simona Gherghe își dorea să devină gimnastă. Se vedea pe podium precum Nadia Comăneci, dar visul ei nu a devenit realitate. Nu parcursul a încurcat, ci bătăile crunte pe care aceasta le primea din partea antrenorilor săi.

Simona Gherghe, bătută crunt. Adevărul a ieșit la iveală. Chinul a durat trei ani
Simona Gherghe, alături de mama sa, în copilărie

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, a povestit fosta prezentatoare TV pe blogul său.

„Mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect o mișcare”

Părinții ei au observat situația după ce Simona a fost bătută cu o scândură, iar din acel punct cariera ei în gimnastică a luat sfârșit: „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”.

Urmăriți Playtech.ro și pe