Simona Gherghe, mesaj tulburător pe rețelele de socializare. ”Singurul lucru care mă sperie e că nu știu când se termină!”

Simona Gherghe, mesaj tulburător pe rețelele de socializare. ”Singurul lucru care mă sperie e că nu știu când se termină!”
Simona Gherghe, mesaj tulburător în mediul online. Ce spune aceasta despre situația actuală din întreaga lume?

Simona Gherghe a postat un mesaj extrem de emoționant pe o rețea de socializare. Ce spune fosta moderatoare de la Acces Direct despre încercarea grea pe care o duce o lume întreagă, în contextul pandemiei cu COVID-19?

Simona Gherghe, mesaj tulburător în online: „Nu știm când se va termina”

Simona Gherghe a dispărut deja de o bună perioadă de pe micile ecrane, dar nu și din viața fanilor pe care i-a dobândit în anii aceștia. Cei care au continuat să o urmărească pe aceasta pe rețelele de socializare au luat la cunoștință perspectiva vedetei asupra subiectului care este în prim-plan de săptămâni bune – coronavirus. Jurnalista le-a mărturisit că lucrul care o sperie este că nu se știe când se va termina pandemia, dar se bucură pentru șansa pe care o avem cu toții – să renaștem și să privim altfel lucrurile.

Lucrurile mărunte pe care le aveam înainte la îndemână ne sunt acum furate. Majoritatea românilor au ales să se autoizoleze și să prevină să ia contact cu o persoană infectată. Simona susține că toate cele petrecute ne vor oferi lecții prețioase și un alt stil de a trăi: mai ponderat și mai responsabil. Acum, fosta prezentatoare se bucură de momente de liniște acasă, în sânul familiei.

 

Simona Gherghe, mesaj tulburător în mediul online
Simona Gherghe, mesaj tulburător în mediul online

„Vom ieși cu toții schimbați”

„Singurul lucru care mă sperie, în toată povestea asta, e că nu știm când se va termina. Dar ce știu cu siguranță e că vom ieși cu toții schimbați. Vom învăța să trăit mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem…Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanțî. Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generației noatre. SĂNĂTATE, PUTERE ȘI SOLIDARITATE. ❤️ #covid19 #solidaritate #stamacasa #simonagherghe”
Simona Gherghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI