09 iul. 2023 | 16:43

Simona Gherghe, anunț public la 5 ani de la nunta cu Răzvan Săndulescu. Fanii au reacționat imediat

Monden
Simona Gherghe, anunț public la 5 ani de la nunta cu Răzvan Săndulescu. Fanii au reacționat imediat
Simona Gherghe, anunț public la 5 ani de la nunta cu Răzvan Săndulescu. Fanii au reacționat imediat

Simona Gherghe a făcut un anunț care a surprins pe toată lumea! Vedeta ales un moment extrem de important ca să dea fanilor această veste: aniversarea a cinci ani de căsnicie. Celebra prezentatoare TV a vrut să se afle de la ea și a vorbit cu lux de amănunte despre cel mai important moment din viața ei.

Simona Gherghe, cinci ani de când a îmbrăcat rochia de mireasă

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Vedeta se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere: profesional excelează, iar în plan sentimental se laudă cu un soț care o iubește și de ani întregi îi este alături necondiționat.  Cei doi au împreună o fată și un băiat și spun că nu își mai doresc nimic de la viață.

Astăzi, Simona și Răzvan Săndulescu împlinesc cinci ani de la căsătoria în fața lui Dumnezeu. Au un mariaj fericit și își amintesc cu drag de cea mai importantă zi din viața lor. Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, prezentatoarea a vorbit deschis fanilor ei despre marele eveniment, care a avut loc fix în urmă cu cinci ani de zile.

Simona Gherghe a aflat că sărbătorește nunta de lemn, prilej pentru care și-a amintit de nunta oficială. A fost un eveniment restrâns, la care au participat doar cele mai importante persoane din viața lor, dar plin de emoții și iubire, pentru că au devenit un întreg pentru totdeauna.

”5 ani de la cununia religioasa. Am aflat ca i se spune nunta de lemn😍. Nu am facut mari organizari, mai exact ne-a luat vreo doua saptamani sa gasim un loc si sa ne luam o rochie si un costum. Am avut alaturi o mana de oameni, intr-o zi cu soare, ploaie, dans in ploaie, curcubeu si iar soare. La multi ani, @razsandulescu!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat și le-au transmis urări de bine celor doi soți. Unii dintre ei au ținut să îi întrebe și de un posibil copil.

„Să aveți căsnicie trainică și puternică!”

„Să fiți fericiți mulți ani înainte!”

„Mulți ani frumoși și sănătoși!”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ce zice Simona despre al treilea copil

Simona Gherghe este foarte apropiată de fanii ei, o femeie asumată, căreia nu îi place să ascundă nimic. Este fericită, împlinită, are o carieră de succes și o familie minunată, dar toată lumea se întreabă dacă mai vrea copii. Are deja o fată și un băiat, dar fanii au fost curioși să afle dacă ea și Răzvan au în plan să mai devină părinți.

Prezentatoarea a vorbit deschis despre acest subiect dar, spre dezamăgirea fanilor, a spus că simte că sunt în formula completă. Simona a recunoscut că a rămas foarte greu însărcinată și a avut parte de două sarcini extrem de grele, motiv pentru care nu vrea să mai repete experiența și nici nu crede că ar mai putea.

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a declarat Simona Gherghe.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro