Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, dezvăluiri fără precedent: ‘Am vrut să-l bat’

Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, dezvăluiri fără precedent: ‘Am vrut să-l bat’
Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, dezvăluiri fără precedent

Nici nu s-a întors bine la Puterea Dragostei că spiritele deja s-au încins. Surpriză mare pentru fanii Puterea Dragostei de la Kanal D. De ce s-a întors Simona Braboveanu în competiție și cine este bărbatul pe care nu poate să-l sufere de nicio culoare: „Miroase a vrăjeală.”

Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, dezvăluiri fără precedent

Veste bombă pentru fanii de la Puterea Dragostei. Una dintre cele mai controversate foste concurente a revenit în platoul celui mai urmărit show matrimonial din România. Simona Braboveanu s-a întors la Kanal D alături de fratele său, pentru numai o zi, și deja a încins spiritele concurenților aflați în Casă. Focoasa șatenă l-a acuzat pe Cristian Marinescu de față cu toată lumea.

Invitată în studioul Wowbiz, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit, indignată, că a deranjat-o comportamentul pe care bărbatul îl are față de femei. Mai mult, Simona a mărturisit că au fost la un pas de a sări la bătaie.

„Nu-l suport pe Marinescu, pentru că are un comportament foarte urât cu femeile. I-am spus că nu este genul meu și s-a supărat pe mine ca un cățeluș. A încercat să vorbească, dar eu nu am vrut să vorbesc cu el. Nu este genul meu. L-a deranjat foarte mult asta.

În poză parcă e mai frumos, dar în realitate nu este așa frumos. Toată lumea, Marinescule, râde de tine. Ce i-am făcut! Am vrut să îl bat. M-am abținut să îi trag o palmă, dar în schimb l-am împins. El venea în figuri la mine și vorbea așa de sus.

L-am împins. Mi-a zis că am venit cu foarte multă vrăjeală, că am venit cu lecția învățată, dar ce lecție nu pot să îmi dau seama”, a povestit Simona Braboveanu, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Drama prin care a trecut Simona Braboveanu când și-a pierdut tatăl

În spatele zâmbetului și a caracterului vulcanic se ascunde o dramă nemărginită. Simona Braboveanu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Chiar dacă și-a atras multe antipatii, pe vremea când participa la showul matrimonial de la Kanal D, șatena a știut să se apere de fiecare dată, pozând în femeia puternică și de neclintit.

Însă, în spatele acestei forțe se ascunde o dramă incredibilă. Simona și-a pierdut tatăl, în copilărie, pe vremea când avea numai 11 ani, iar acest lucru o bântuie și în ziua de azi:

„Mi-a fost foarte greu. Dumnezeu mi-a dat putere să trec peste, mi-as fi dorit să fie și el acum lângă mine să vadă ce mare și frumoasă s-a făcut fata lui. Eram mică, aveam 11 ani și e greu…e foarte greu, au fost momente când îmi auzeam prietenii că-și strigau părinții ”tată” și mă apuca plânsul.

Mă duceam să nu mă vadă nimeni și plângeam, pentru că mi-aș fi dorit să pot să strig și eu tată. Nu aveam pe cine. Vă dau un sfat, să vă prețuiți părinții cât îi aveți în viață. De multe ori am strigat la el și m-a liniștit. Tot ce mi-am dorit, am primit și cred că e și datorită lui”, povestea Simona de la Puterea Dragostei, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI