Silviu Prigoană, din nou socru mare. Cine este noua lui noră

Silviu Prigoană, din nou socru mare. Cine este noua lui noră
Silviu Prigoana, socru mare pentru a doua oara

Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, se pregătește să fie din nou socru mare. De data aceasta a venit rândul lui Silvius, băiatul mai mic al fostului politician din prima căsătorie, să se așeze la casa lui. Acesta va face nunta în iunie. Dar cine este aleasa inimii lui Silvius, vedeți un pic mai jos.

Fiul mai mic al lui Silviu Prigoană face nuntă. Cine este aleasa inimii lui Silvius

Silviu Prigoană va fi socru mare din nou luna viitoare. Silvius, fiul său mai mic, și-a găsit jumătatea și o va duce în fața altarului în luna iunie. Noua noră a fostului politician este din Austria și vorbește cu Silvius de aproximativ 2 ani, timp în care cei doi au fost într-o permanentă navetă.

După cum spune Silviu Prigoană, cei doi proaspeți căsătoriți se vor stabili în România, după ce au prins un pic de oroare de Austria, unde au fost restricții foarte dure din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu ce se ocupă noua noră a lui Silviu Prigoană

“Cea de-a două noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a povestit Silviu Prigoană la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ce își dorește Silviu Prigoană de la fiul său mai mic

Fostul politician a spus ce și-ar dori din partea lui Silvius și a noii sale nore. Este dornic de o nepoțică, mai ales că în neamul Prigoană se nasc numai băieți.

”M-aș bucura să aibă un copil și Silvius. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Mi-aș dori să fiu un bunic tânăr. O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți. Sunt un bunic și un tată fericit”, a mai mărturisit omul de afaceri în aceiași emisiune.

Silviu Prigoană este deja bunic

Până la data nunții lui Silvius, dar și în așteptarea nepoțelei, Silviu Prigoană este foarte ocupat să urmărească toate aventurile lui Arthur. Arthur este băiatul lui Honorius și al Corinei, așadar primul nepot al lui Silviu Prigoană. Micuțul s-a născut în America, în prima lună a lui 2022.