Silvana Rîciu, în costum de baie, gravidă în 8 luni! Ce burtică mare are artista FOTO

Silvana Rîciu, în costum de baie, gravidă în 8 luni! Ce burtică mare are artista FOTO
Silvana Rîciu în costum de baie

Silvana Rîciu mai are un pic până să-și întâlnească cel de-al treilea copil. Cunoscuta interpretă de muzică populară a surprins pe toată lumea cu o fotografie cu ea în costum de baie, însărcinată fiind în 8 luni.

Silvana Rîciu, surprize pentru fani. S-a fotografiat în costum de baie, gravidă în 8 luni

Silvan Rîciu se bucură acum de clipe fabuloase. Aceasta a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar alături îi este bărbatul care a făcut-o mamă pentru a treia oară. Aceasta profită la maximum de ultimul trimestru al sarcinii. Cântăreața și-a luat copiii și soțul mai tinerel și s-au dus la mare să se bucure de razele calde ale soarelui și de valurile impresionante. Pentru că postura îi permite în special cotume de baie lejere, aceasta a ales să poarte unul format dintr-o singură piesă, astfel să se simtă cât mai comod. Desigur că sarcina în luna a 8-a i-a dat bătăi de cap, pentru că nu poate savura din plin căldura și nici nu se poate bălăci în voie cât ar fi făcut-o în mod normal. Cu toate astea, distracția a fost în toi, arată fotografiile pe care le-a postat solista în mediul online. 

Silvana Rîciu în costum de baie
Silvana Rîciu în costum de baie

„Pentru ca zilele trecute marea a fost agitata, azi ne-am dorit sa mergem la piscină…❤️?❤️?Încă o zi de răsfăț la mare…Ce frumos e să fii în vacanță…Profităm din plin de vacanța noastră „, au fost doar câteva din mesajele atribuite unor amintiri pe cinste de către solistă.

Cântăreața s-a chinuit să rămână însărcinată

„Noi ne dorim lucrul acesta însă, deocamdată nu putem din pricina unui tratament stomatologic al meu care implică radiografii, tomograf, anestezii… Şi mai există o problemă! Urmează să intrăm în post şi nu putem concepe copii până nu se termină perioada sărbătorilor şi postul pentru că suntem buni creştini. Nu se poate! (…) În anul 2020 începem cu planul nostru. Noi ne străduim”
Silvana Rîciu