Silvana Rîciu a născut. Cântăreața a devenit mamă pentru a treia oară. Cine este tatăl copilului

Silvana Rîciu a născut. Cântăreața a devenit mamă pentru a treia oară. Cine este tatăl copilului
Silvana Rîciu a născut. Cântăreața a devenit mamă pentru a treia oară. Cine este tatăl copilului

Silvana Rîciu a născut! Cântăreața de muzică populară a devenit astăzi mamă pentru a treia oară. „Azi plâng de fericire! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară. Solista de muzică populară a născut o fetiță perfect sănătoasă

După o căsnicie care s-a întins pe parcursul a 19 ani, la un an distanță, după o simplă dorință trimisă în Univers în noaptea dintre ani, Silvana Rîciu s-a recăsătorit cu interpretul de muzică populară Nicușor Ioniță, bărbat mai mic decât ea la ani. Rapid, cei doi au aflat că vor deveni părinți, iar astăzi a fost ziua cea mare. Vedeta a mers la spital încă de la primele ore ale dimineții, iar câteva ceasuri mai târziu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Anastasia Maria a venit pe lume în această după-amiază și a cântărit 3 kilograme și 600 de grame.

Silvana Rîciu a născut. Cântăreața a devenit mamă pentru a treia oară. Cine este tatăl copilului
Anastasia Maria, primul copil al cuplului Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță

„Am foarte multe emoții. Aseară am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei. Sănătoasă să fie, în rest nu contează”, a spus Silvana Rîciu, la primele ore ale dimineții, în cadrul unei emisiuni, potrivit Spynews.

„Aștept acest moment de 9 luni, probabil o să plâng de fericire, pentru că voi fi foarte emoționat”, a spus soțul interpretei.

„Astăzi plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris Silvana Rîciu pe pagina sa de Facebook.

„Nicu junior… seamană foarte mult cu tine. Chiar aveți o minune! Doamne ajută să vă fie bine!!!”, “Mămico… să fiți sănătoase și Doamne ajută la toată familia frumoasă… mă bucur pentru voi… copii sunt viitor și speranța vieții… Bravo, părinți frumoși!”, “Felicitări! Să crești mare și sănătoasă, Anastasia Maria, minune mică”, “Felicitări, să fiți binecuvântați, să vă bucurați de bebeluș”, “Sănătate multă, oameni frumoși, să vă trăiască copiii și minunea care a venit pe lume!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor din mediul online, scrise în josul unei fotografii cu mezina familiei.

Lacrimi de fericire astăzi pentru cei doi părinți

După 9 luni de așteptare și o mulțime de ore sufocate de emoții, interpreta și soțul ei s-au dus la spital, de dimineață, pregătiți să-și primească primul lor copil.

„Astăzi este ziua Andradei. Așa s-a întâmplat să vină și ea astăzi. Doamne-doamne a decis. Sănătos să fie, chiar nu contează trăsăturile feei. Ne-am gândit așa ce am vrea să aibă de la fiecare”, a spus cântăreața înainte de a intra în sala de operații

„Nu știu ce am să-i zic. Momentul îl aștept de 9 luni. Îmi vor da lacrimile de fericire”, a spus capul familiei imediat să-și strângă primul copil în brațe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI