Și-au eutanasiat câinele, apoi l-au îngropat în pădure. Cum a reușit animalul să supraviețuiască e ireal!

Și-au eutanasiat câinele, apoi l-au îngropat în pădure. Cum a reușit animalul să supraviețuiască e ireal!
Au eutanasiat câinele și l-au îngropat în pădure

Un câine perfect sănătos a supraviețuit ca prin minune după ce i s-a administrat o injecție letală și a fost îngropat de către stăpânii lui. Patrupedul a reușit să se dezgroape singur și să caute ajutor.

Și-a eutanasiat câinele, apoi l-au îngropat în pădure

Un ciobănesc german în vârstă de șapte ani, a ieșit de unde a fost îngropat de către stăpânii săi, după care s-a târât spre un drum din apropiere. Olga Lystseva, în vârstă de 39 de ani, a trecut cu mașina pe lângă patrupedul care abia mergea prin ploaie, la marginea unei autostrăzi din nordul Rusiei, însă și-a continuat drumul. Femeia, care nu și-a putut lua gândul de la câinele care părea în suferință, după mai mulți kilometri s-a întors.

Femeia a găsit animalul ud și epuizat pe marginea drumului. Olga a luat câinele în mașină, l-a hrănit, iar odată ajunsă în orașul Ukhta, l-a predat unui centru pentru salvarea a animalelor abandonate numit Kind City. Voluntarii de la serviciul de salvare au făcut investigații și la scurt timp au aflat și cine îi sunt stăpânii, care locuiau în orașul Yemva. Aceștia susțin că au decis să eutanasieze patrupedul pentru că nu era sănătos.

I-au injectat medicamentul și l-au îngropat

Stăpânii animalului au recunoscut că i-au injectat un medicament letal, apoi l-au îngropat într-o pădure, departe de casă, în apropierea autostrăzii Ukhta-Syktyvkar. Însă, după ce a fost supus mai multor teste, medicul veterinar a constatat că nu numai că nu avea probleme de sănătate, ba chiar era foarte sănătos. Stăpânii, confruntați cu aceste informații, și-au recunoscut greșeala, cerându-și scuze. Ekaterina Nimak, de la Kind City, a spus că:

„Datorită Olgăi, Kiryusha a început o viață nouă. Este un câine foarte calm, merge cu lesă, nu latră și este prietenos cu oamenii”.

După ce povestea patrupedului a fost prezentată la un post de televiziune, câinele, pe nume Kiryusha a fost adoptat, potrivit Yahoo News citat de Digi24.

Câinele a supraviețuit eutanasierii
Câine a supraviețuit și a fost adoptat

Un Beagle a supraviețuit în camera de gazare

În urmă cu câțiva ani, un alt câine din rasa Beagle, aflat într-un adăpost pentru animale din statul american Alabama, este considerat foarte norocos după ce a reușit să iasă în viată din camera de gazare unde fusese dus pentru a fi eutanasiat, transmitea NBC.

Daniel, care cântărește aproximativ 10 kilograme, a fost mutat între timp într-un adăpost din Rockaway (New Jersey), urmând să fie dat spre adopție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI