Și-a schimbat complet fața. Cum arată Mirela de la Insula Iubirii, după ce a devenit dependentă de intervenții estetice

de: Andrei Simion
01 02. 2020

Femeile ajung să facă multe sacrificii pentru frumusețe. Fie suportă dureri de închipuit, fie alocă bugete mai mult decât consistente pentru a arăta din ce în ce mai bine. Dar ce se întâmplă când o femeie apelează la ajutorul specialiștilor esteticieni, însă devine de nerecunoscut?

Fostă concurentă la Insula Iubirii, „distrusă” de operațiile estetice

Mirela Banias, fostă concurentă la emisiunea „Insula Iubirii” nu mai arată deloc la fel după ce a părăsit competiția. Pe lângă faptul că a slăbit foarte mult, bruneta nu mai arată acum deloc ca înainte. Este de nerecunoscut acum, după ce a apelat la ajutorul tehnicienilor esteticieni, potrivit spynews.ro.

Mirela Banias, fostă concurentă la emisiunea „Insula Iubirii” nu mai arată deloc la fel după ce a părăsit competiția. Pe lângă faptul că a slăbit foarte mult, bruneta nu mai arată acum deloc ca înainte. Este de nerecunoscut acum, după ce a apelat la ajutorul tehnicienilor esteticieni. Deși pare că este cu totul alt om, Mirela nu se ascunde să arate cine este acum și cum arată.

Mirela Banias, înainte și după operații

Cea mai recentă intervenție chirurgicală pe care fosta concurentă de la Insula Iubirii a avut-o este aceea de a-și injecta acid hialuronic în buze şi în faţă. Din dorința de a scăpa de riduri, dar și pentru că a dorit să aibă buze mai mari, Mirela nu pare mai avantajat acum de propria decizie. Însă Mirela Banias este una din sutele de femei din România care contribuie nu doar la menținerea unie industrii a înfrumusețării active, ci și la creșterea ei, căci medicii fac bani frumoși din operațiile estetice.

Despre Insula Iubirii

Insula Iubirii este un reality show apărut prima dată în Statele Unite, difuzat de postul de televiziune Fox. Emisiunea din România, prezentată de Radu Vâlcan, pe postul de televiziune Antena 1 respectă formatul american în care cuplurile aleg să trăiască cu alte persoane singure, pentru a-și testa rezistența relației lor.