Și-a scăpat telefonul în rollercoaster, dar recuperarea lui a fost un spectacol remarcabil

Și-a scăpat telefonul în rollercoaster, dar recuperarea lui a fost un spectacol remarcabil

În momentul în care ai reflexe bune, ești capabil să realizezi niște scene spetaculoase. Puțin oameni se pot însă compara cu performanța din clipul de mai jos imortalizată într-un rollercoaster.

Samuel Kempf este un jucător de fistball din Noua Zeelandă. Fistball este o formă de volei care își are începuturile în Roma Antică și implică utilizarea pumnului pentru a arunca mingea peste o plasă. Evenimentul devenit viral s-a petrecut în Spania, unde are loc campionatul mondial de fistball, iar Kempf era acolo cu întreaga echipă.

Pe lângă faptul că-și reprezenta țara în campionatul de la Barcelona, jucătorul a profitat de ocazie pentru a se și distra un pic. Din acest motiv, s-a dus la parcul de distracții Port Aventura. El și fratele său au ajuns acolo pentru că își doreau de mult timp să se dea în cel mai impresionat reollercoaster din lume. Până de curând, rollercoaster-ul Shambhala a fost cel mai înalt din lume și cel mai rapid, atingând o viteză de 130 de kilometri pe oră, în anumite puncte de pe traseu. Din păcate, acele recorduri sunt acum deținute de un rollercoaster deschis în Polonia în iulie 2018.

În timp ce urcau pe al doilea deal din traseul rollercoaster-ului, Kempf a văzut în aer un iPhone X de la un alt pasager din față. De la viteză, i-a zburat proprietarului din buzunar. Fără ezitare, jucătorul de fistball a prins telefonul și l-a strâns în mână până la final, bucurându-se de performanța sa deosebită. Când s-a oprit rollercoaster-ul, a oferit telefonul proprietarului. În semn de mulțumire, acesta l-a răsplătit cu înregistrarea video a momentului realizată de administratorii parcului de distracții. Ca referință, aceste filmări sunt destul de scumpe.

În doar câteva zile, clipul de mai jos a adunat 6 milioane de vizualizări pe YouTube, iar numărul lor continuă să crească într-un ritm uimitor. În definitiv, nu vezi așa ceva în fiecare zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI