Și-a pus ouă și ulei de măsline pe păr, timp de o lună. Ce a observat când s-a uitat în oglindă

Și-a pus ouă și ulei de măsline pe păr, timp de o lună. Ce a observat când s-a uitat în oglindă
Beneficiile măștii de ou cu ulei de măsline

O femeie și-a pus o mască din ulei de măsline și ouă pe păr. Aceasta a repetat procesul preț de o lună, mai apoi a împărtășit concluzia testului. Cum arăta podoaba ei capilară după „tratamentul” natural folosit? A fost plăcut surprinsă.

Mască din ouă și ulei de măsline. Beneficiile acestui tratament

Multe femei se confruntă cu părul subțire și rar în ziua de azi din cauza dierei alimentare neechilibrate, stilului de viață aglomerat și tensionat, aerului, produselor de îngrijire din comerț sau din simpla cauză a genei. Bărbații au și ei această problemă, mai cu seamă că numărul masculilor care chelesc înainte de vreme a crescut. Indiferent de cauză, părul poate să fie revigorat cu produse de îngrijire din farmacie precum sampoane de bună calitate care conferă densitate, volum și vitalitate. Cu toate astea, niciunul din produse nu tratează cauza deteriorării și răririi părului.

Ouăle au un conținut ridicat de proteine și ajută la întărirea firului de păr, iar uleiul de măsline e bogat în acizi grași Omega 3 și alți nutrienți esențiali pentru sănătatea generală, inclusiv a părului. Acesta aduce strălucire și sănătate. Din cele două ingrediente poți să-ți faci o mască ce te va ajuta cu siguranță la vitalitate. Desigur că nu se va vedea din primele folosiri dacă aduce sau nu o schimbare asupra podoabei tale capilare, dar în minimum o lună vei vedea cu siguranță schimbările.

Beneficiile măștii de păr cu ouă și ulei de măsline
Beneficiile măștii de păr cu ouă și ulei de măsline

Alimentația ta trebuie să conțină

– somon (bogat in proteine si acizi grasi)
– oua, (contin proteine, Omega 3 si fier)
– nuci, migdale, caju, fistic si altele asemenea (surse de acizi grasi)
– iaurt grecesc (sursa de proteine)
– fasole (sursa de proteine)
– mere (sursa de vitamine)
– ardei gras (sursa de vitamine)

Ce se întâmplă dacă folosești această mască?

  • Apara impotriva radicalilor liberi: Proteinele din ou ajuta la intarirea podoabei
    capilare sis a o faca mai rezistenta in fata radicalilor liberi.
  • Hidrateaza: proprietatile din galbenus ajuta la hidratarea parului care este uscat.
  • Hraneste: vitaminele A, E, biotina si folatul care se regasesc in galbenusul de ou sunt o combinatie binefacatoare pentru cositele tale. Conform studiilor, acesti nutrient au stransa legatura cu mentinerea sanatatii structurii firului si cu cresterea parului.
  • Regenereaza: cea mai intalnita deficienta a organisumului este lispa de fier. Oul contine o cantitate mic, dar semnificativa de fier, necesara pentru regenerarea celulelor.
  • Crestere accelerata a parului: folosit in masti de par, galbenusul de ou poate repreenta o adevarata infuzie de vitamine pentru radacini. Parul va creste mai puternic, va fi mai putin predispus caderii si deci, vei avea o podoaba capilara mai bogata. (Sursa: divahair.ro)
Urmăriți Playtech.ro și pe