Și-a presimțit moartea Petrică Cercel?! Ultima piesă a manelistului, lansată la o lună după deces

Și-a presimțit moartea Petrică Cercel?! Ultima piesă a manelistului, lansată la o lună după deces
Petrică Cercel și-a presimțit moartea? Ce s-a întâmplat cu artistul?

Fiul lui Petrică Cercel vine cu mărturii incredibile. Cunoscutul cântăreț a venit în prim-plan cu câteva detalii care i-au șocat pe fanii regretatului artist. Și-a presimțit sau nu moartea?

Petrică Cercel și-a presimțit moartea? Detaliul scos în evidență de fiu

Petrică Cercel se pare că și-a presimțit moartea, arată spynews.ro. Amintim că celebrul artist s-a stins din viață în urmă cu o lună, lăsând familia în lacrimi. Cu puțin timp înainte acesta a compus o melodie pe care cei dragi au lansat-o după decesul său cu un clip extrem de emoționant.

Versurile sunt de-a dreptul cutremurătoare. Artistul a plecat brusc de pe această lume, iar chiar și când medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de revenire colegii de breaslă, fiii și nepoții țineau strâns de ultima speranță ca Dumnezeu să-l facă bine. Din păcate, soarta a decis altceva.

Cuvintele regăsite de fani în ultima sa melodie i-au făcut să creadă că el și-a presimțit sfârșitul. Chiar Ionuț Cercel a fost cel care le-a adus anunțul internauților. Cel din urmă a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care mărturisea că tatăl lui pregătise o melodie pe care nu a mai apucat să o lanseze.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Familia a decis ca după deces să lasă în amintirea lui ultima piesă în care vorbește despre propria sa moarte. Versurile sunt dureroase, iar videoclipul este compus din imagini cu el alături de cei mai dragi oameni, dar și de mormântul înconjurat de zeci de coroane de flori.

”Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei lansată astăzi de familia lui Petrică Cercel.

„Tatăl meu a fost puternic tot timpul”

„A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine.

Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine.

Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, spunea fiul regretatului artist înainte cu trei zile ca tatăl său să moară, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI